Jump to content

Mircea Badea Si-A Inscenat Explozia Laptopului In Direct La "in Gura Presei" ?

Recommended Posts

Posted

M-am uitat si eu intr-o seara, pe la jumatatea emisiunii lui Mircea Badea, si tot spunea ca s-a ars laptop-ul, etc. Astazi am primit pe mail un newsletter cu niste stiri, printre care si aceasta: Mircea Badea si-a inscenat explozia laptopului in direct la "In Gura Presei", pe care de altfel am si citit-o, mi s-a parut interesanta, si m-am gandit sa o pun pe forum, poate daca a mai vazut cineva acea emisiune, putem comenta putin.

Pentru inceput, sa va pun faza in care se arde laptop-ul, dupa care, mai jos putin, aveti stirea.

http://www.youtube.com/watch?v=2_hUcuGd96M

Imaginile cu laptopul lui Mircea Badea care a explodat in direct, luni seara, au facut rapid inconjurul site-urilor si blogurilor. Tot mai multe voci afirma insa ca, in goana sa dupa audienta, vedeta Antenei 3 a regizat explozia propriului laptop.

Principalul argument folosit in acuzarea lui Badea este ca laptopul din care a iesit fum nu era cel folosit de obicei in timpul emisiunii, tastatura fiind de alta culoare. Mai mult, oameni care lucreaza la realizarea emisiunii "In gura presei" ar fi marturisit ca s-au facut "repetitii" pentru ca "momentul" sa iasa "surprinzator si unic".

Un alt argument este acela ca "celebra" pana de curent a avut loc doar in studioul in care se afla Badea, incaperea alaturata nefiind afectata de vreo cadere a energiei electrice. In plus, atunci cand Mircea Badea a ridicat laptopul in mana, se pot observa si cateva fire care atarna sub PC-ul portabil.

Andrei Craitoiu, colegul de trust al lui Mircea Badea, vine cu detalii interesante de pe holurile Antenei 3 "Aseara (n.r. - luni seara) m-am uitat la Badea si a fost o mare teapa! Vorbeau baietii de la tehnic azi ca a facut o facatura si au repetat de mai multe ori sa vada cum sa explodeze putin si sa scoata fum. Nu credeam ca Badea va face asta si va accepta pentru ca-l stiam ca nu prea accepta teatrul. Probabil ca a fost ideea producatorului, dar nu pot sa stiu sigur!", se scrie pe blogul acestuia.

Daniel Sendre, de asemenea angajat al trustului Intact, nu se sfieste sa vorbeasca depre o "posibila smecherie" si sa-l ironizeze pe realizatorul emisunii: "Stia ca spartul telefoanelor si a laptopurilor in direct fac vilva in presa si pe net", este concluzia materialului de pe blogul personal.

Cristina Severin, sefa departamentului PR de la Antena 1, a refuzat sa comenteze incidentul, in timp ce Mircea Badea nu a putut fi contactat pana la aceasta ora.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Cu ce ajuta audienta daca ti se arde laptopul in timpul emisiunii?

avand in vedere ca acel filmulet a circulat pe sute de site-uri si bloguri ... eu zic ca ajuta :)

Posted

he he ..am vazut si eu emisiunea... nu stiu daca a fost regizat sau nu ...dar mno daca a fost regizat nu ma mira , avand in vedere goana dupa audienta prin care trecem . Treaba lor :)

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

prin posta romana ajungea mai rau decat cum a ajuns dupa ce a luat foc :))

uitasem ce sistem postal are romania :))

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Si eu urmaresc emisiunea lui Mircea Badea...Dupa cum il stiu eu,nu cred ca e regizata chestia asta...

fWy1P.gif

• 1 month later...
Posted

Atunci nu-l stii bine, la ce acumulator are laptop-u` ala nu scotea atata fum nici daca puneai 10 ca alea la un loc... o fi pus ceva care sa pocane si sa scoata fum sub laptop... nu cred ca l-a stricat :P

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.