agdobos Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Am un flash Kaser YoFun060-V1 4GB USB2.0 Din pacate cand am vrut sa-l scot din PC s-a desprins mufa si s-au rupt firele. Nu mai stiu cum vin prinse inapoi. Aici am gasit culorile firelor ptr USB dar nu mi se potriveste. La mine este un rosu, verde, albastru si 1 de cupru(fara a fi colorat) Ma poate ajuta cineva care ar la ce picoare ar veni cositorit inapoi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+mao Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Am un flash Kaser YoFun060-V1 4GB USB2.0 Din pacate cand am vrut sa-l scot din PC s-a desprins mufa si s-au rupt firele. Nu mai stiu cum vin prinse inapoi. Aici am gasit culorile firelor ptr USB dar nu mi se potriveste. La mine este un rosu, verde, albastru si 1 de cupru(fara a fi colorat) Ma poate ajuta cineva care ar la ce picoare ar veni cositorit inapoi? iti recomand sa nu te bagi la depanarare de asta de la fire e una din cele mai grele eu stiu am lucrat cu pistolu de lipit,totusi incerca sa bagi firul ala din afara la loc in porcaria aia de plastic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts