Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua tuturor.As vrea sa stiu si eu cum as putea sa downloadez/sa copiez muzica de pe trilulilu?Care ma poate ajuta,va vpr sa imi descrieti mai exact ce trebui facut.Multumesc si astept raspunsurile voastre.

• 2 weeks later...
Posted

Ciudat, nici1 nu imi merge. Primul doar imi deschide muzica in alta fereastra cu alt player, in timp ce al 2lea link nu face nimic(apas enter, si se da refresh la pagina..).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nici la mine nu merge nici 1 link... si cand incerc sa intru pe al 2-lea link antivirusul detecteaza ceva "suspect" :-?

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Incercati si cu asta: :link:

La SAVE AS trebuie sa puneti o locatie corecta, puteti alege unde de la butonul [...] , altfel nu se va salva nimic!!!

Am gasit in sfarsit un "trilulilu downloader" bun care merge! Am facut o postare zilele trecute cu niste modalitati de a descarca dar care se pare ca nu merg si am gasit acest mic program care isi face treaba! (Mentionez ca pentru video merge doar format .flv)

Descriere: Trilulilu downloader este un program cu ajutorul caruia descarci muzica sau video de pe trilulilu faca nici un efort, doar trebuie sa ccopiezi url-ul si sa selectezi unde va fi descarcat si cu ce nume doresti sa fie descarcat.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.