Jump to content

Recommended Posts

Posted

La scoala in orele de info merem intrun lab. Toate calculatoarele sunt conectate la acelasi server (compu profei). Ceva idei ca sa fac orele nitel mai picante(pt mine)?

tot ce mio iesit pana aku e sa trimit mesaje..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Daca ai acces la "compu' profei" (server), poti face cam orice cu calculatoarele legate la el. Dar de la un simplu calculator, user 20 de exemplu, nu prea poti face mare lucru, daca nu ai acces la parola serverului (decat poate cu niste programele, dar din cate stiu eu in unele scoli sunt instalate niste programe, sau sunt creati userii in asa fel incat sa nu te lase sa instalezi alte programe, deci ...).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da, nu am acces la server. Totusi pot face rost de un user cu anumite privilegii ( pot instala orice).Nu pot face rost de parola la admin, dar se mai intampla sa ramana vreun comp pe admin, caz in care deobicei acord la "elev" statutul de admin..

Deci astept idei:D. Am auzit de o comanda... shutdown /f /m /0 sau ceva de genu? merge numa daca ai admin?(nu am apucat sa incerc)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pentru a te lamurii mai bine ce face comanda respectiva, du-te in start->run->scrie cmd-> apoi scrie shutdown

Ar trebui sa iti apara:

dsadsa.png

Iar daca vrei cateva chestii haioase (care pot fi enervante si chiar "distructive") poti arunca un ochi pe aici: http://www.techtalkz.com/tips-n-tricks/477997-batch-files.html http://computerkid.blogspot.com/2007/04/screen-flash-batch-file-trick.html

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.