Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum sa scot imunitatea pe amxmodx ?

amxxlarge.jpg

Este o intrebare, pe care mi-am pus-o adesea, trecand de la Adminmod, la AmxModx, si incercand toate combinatiile, de genul:

admin_rcon admin_ignore_immunity 1
amx_rcon amx_ignore_immunity 1
amx_ignoreimmunity 1
.
.
.
etc.[/code] Ei bine, niciuna dintre comenzile de mai sus nu au niciun efect. Totusi... intrebarea de mai sus ramane fara raspuns ? Sigur ca nu, pana la urma, am gasit raspunsul la aceasta intrebare, asa ca, o sa il impartasesc si cu voi. [b][color="#008000"]Pentru a putea scoate imunitatea avem nevoie de un plugin.[/color][/b] Acest plugin se numeste [b][color="#FF0000"]amx_toggleimmune.amxx[/color][/b], si poate fi descarcat de aici: :link: [b]Dupa ce descarcati plugin-ul, il instalati:[/b] Il puneti in [b][color="#9932CC"]D:\Server CS 1.6\cstrike\addons\amxmodx\plugins[/color][/b] dupa care intrati in [b][color="#FF8C00"]D:\Server CS 1.6\cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins.ini[/color][/b] si adaugati linia:
[code]amx_toggleimmune.amxx

Salvati modificarile, si inchideti fisierul plugins.ini

De acum, veti putea scoate imunitatea folosind comenziile:

amx_immuneoff nume => pentru scoaterea imunitatii unui admin

amx_immuneon nume => pentru activarea imunitatii unui admin

amx_globalimmuneoff => pentru scoaterea globala (a tuturor ce au imunitate) a imunitatii

amx_globalimmuneon => pentru activarea globala a imunitatii

Succes :pct2:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.