Jump to content

Recommended Posts

Posted

sau asta : http://blog.mysport.ro/amicu/files/2009/04/chelsea-liverpool_cl.jpg in loc de ,,chelsea'' sa scrie Bogdan, iar in loc de fotbal clubb sa scrie champion , iar in loc de liverpool sa scrie Onofrei iar in loc de fotball club sa scrie Bogdan iar anul de la liverpool sa fie 1995 .. va rog din suflet .... o sa va dau un cont de admin sau owner pe hubul meu (nu-l postez decat cand primesc permisiunea sa nu fac inainte reclama) va rog din suflet sa-mi faceti va iubesc :*:*:*:*:*::*:*:*:*

Posted

iti sarut mana :* :* :* :* :* : .. nu am cuvinte... mai pot sa postez daca vreau nu? mssss:: :* :* :* :*:

poate poti sa faci si pe ce-a cu chelsea+liverpool ... :D .. iar la aceasta cu liverpool sa scrie 1995 la an ... :D , iar la ce-a cu arsenal sa fie putin mai mica sa o pot pune si la avatar .. deacum postez aici.. iti multumesc :* :* :* :*: :* :*

Posted

va rog mult.. aceasta imagine : arsenal_liverpool_champions_league_situa

in loc de arsenal sa scrie bogdan in loc de liverpool sa scrie onofrei , iar in loc de footbal club sa scrie champion .. la anul de la liverpool jos (est 1892) sa scrie 1995 ,.. daca e taiati acele mingi de pe margine .. iar imaginea sa se vada la avatar .. numele'' ... va rog mult.. nu va plictisiti de mine .. si mai ajutati-ma.. multumesc :*:*:*:*:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.