Jump to content

Recommended Posts

Posted

1- nush dc te bagi!!

2- chiar un admin(gaby) mi-a spus sa deschid doar 1 topic si sa zic ce vreau ;-) si el cand are timp imi face. ...

3 iti multumesc pa=pa

Posted

Da, am inteles si mii de scuze dar el mi-a zis sa le pun de acum pe toate intr-un topic si anume pe acesta (celelalte pot fi inchise) aici astept parerile pentru emblema mea. Va rog :*

• Upvote 1
Posted

baiatu baiatu, e un forum. Pot sa ma bag cat vreau :)))

Si mai invata si tu, nimic nu e pe gratis. Norocu tau ca gaby probabil se plictiseste. Invata si tu sa ti le faci, nu pune altii sa le faca, si sa te lauzi "uite bah ce avatar am eu b-) "

pa=pa =))

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Va rog frumos o emblema ca asta: logo-bayern-munchen.jpg

Iar in loc de FC Bayern sa scrie Onofrei, iar in loc de Munchen sa scrie Bogdan, va rog frumos!

--

E a treia oara cand iti editez, data viitoare warn.

• Upvote 1
Posted

Ceea ce spui tu mai sus este mult prea mult si necesita munca de profesionist... in schimb ti-am facut eu asta:

post-4250-12526591538_thumb.jpg

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

federer.jpg

in loc de roger sa scrie bogdan, iar in loc de federer sa scrie Onofrei.. asta e ultima daca mi-o faceti ... sunteti cei mai tari,, va rog din tot sufletul... va multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.