Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu e cea mai reusita imagine a mea...dar sunt obosit si nici nu prea am chef...ti-am facut doar una (dupa cum observi...nu am stat mult la ea si nu prea a esit).

cristianoronaldowallpapp.jpg

Si nici nu am uneltele necesare in photoshop...

fWy1P.gif

Posted

astept [parerile :* :* :* :*:

Doamne fereste-ma! Cati ani ai vlade?

Intaleg ca esti micut si vrei sa te "lauzi" sau te fascineaza aceste poze! Dar din moment ce te ajuta cineva nu trebuie sa il bati la cap!

Asteapta si tu pana are cineva timp! Daca faci 100000 de posturi nu iti va face nimeni mai repede!

Posted

da, stiu astept, ;).. dar dupa ce am mai dat ,,2comenzi'' am si zis astept parerile... si de cand mi s-a spus sa nu mai deschid tharede' n-am mai facut-o si toti stiu k le pun pe toate aici .. pa-pa

Posted

va rog frumos cine vrea sa intre in pc la mine cu team viewer .. sa-mi arate si mie cum se fac asemenea embleme.. va rog din suflet spuneti-mi.. :*

• 1 month later...
Posted

As dorii si eu trei Mc Puisor , O portie mare de cartofi , O cola si un sos sour cream,daca se poate sa ma serveasca personal Ronald McDonald.Vlade nu crezi ca vrei cam multe?Lumea este buna si te ajuta dar cu putin simt.Incerca sa inveti singur , uita-te dupa niste tutoriale...Nu o spun cu rautate dar...Imi cer scuze daca a fost off-topic.ResPecT !!!

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.