gaby Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 In sfarsit a aparut si demo-ul pentru FIFA 2010. Acesta poate fi descarcat de mai jos. Oare anul acesta vor reusii sa sa bata PES-ul ? FIFA 10 Demo download: (2.16 GB) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
vlad8 Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 am copiat fifa 10 demo si merge... dar am asa: placa de baza: sk am2 NVIDIA Procesor:AMD Athlon 64 3200+ Memorie:1gb ddr2 hdd:250gb unitate optica: DVd-Rw Placa video:256 MB X550 Pcle Placa de sunet: on board Placa de retea: on board Modem: 56 Kbps Software: licenta BitDefender Carcasa:ATX card reader. Am spus totul despre pc-ul meu. Va merge si fifa 2010 la el? ? ?merci.!
+GodsOtherHand Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=582&game=FIFA%202010 citeste. ( da, daca nu spuneai ce fel de carcasa ai, aveam dubii.Dar carcasa face diferenta intre a putea si a nu putea sa joci acest joc ) FIFA 2010 System Requirements* Intel CPU - Core 2 Duo T7700 2.4GHz AMD CPU - Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ Nvidia Graphics Card - Geforce 7800 GS ATI & Intel Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB RAM - 2 Gbs Hard Disk Space - 4.5 Gbs Direct X - 9 * System requirements displayed are based on recommended system requirements and should be used as a guide only. love is a verb Love is a doing word
gaby Posted September 11, 2009 Author Report Posted September 11, 2009 Hahaha , m-ai facut sa rad Gods (nu fii prea rautacios ). Luandu-ma dupa cerintele de sistem, cred ca va trebui sa-mi schimb carcasa, altfel nu voi putea rula jocul. P.S: Nu cred ca voi avea probleme cu jocul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
vlad8 Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 1. am dat copy paste si nu am mai taiat ,,carcasa'' am lasat totul despre el ..;-) 2. deci nu-mi va mere? :(::(
gaby Posted September 11, 2009 Author Report Posted September 11, 2009 Ba da, iti va merge. S-ar putea sa mearga putin cam greu, dar daca reduci detaliile (Medium sau chiar Low) e posibil sa mearga ok. Oricum, pana nu incerci, nu poti stii. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now