gaby Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Pentru a juca Call of Duty 4 in modul multiplayer vom avea nevoie de joc [ Call of Duty 4 (Modern Warfare) ] peste care va trebui sa punem 2 patch-uri: - Call of Duty 4: Modern Warfare v1.6 Patch - Call of Duty 4: Modern Warfare v1.7 Patch !!! Instalati jocul, dar nu copiati nicun crack ! !!! !!! Instalati pe rand cele 2 patch-uri, in ordinea de mai sus: v1.6 apoi v1.7 Pentru a putea juca pe servere crack-uite instalati Xfire (aveti nevoie de un cont, care se poate crea gratis). Succes ! 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cristyan96 Posted June 20, 2010 Report Posted June 20, 2010 gaby am instalat pachurile si imi da eroare DE CE?
gaby Posted June 21, 2010 Author Report Posted June 21, 2010 Ciudat... Ai respectat cu strictete instructiunile din primul post ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Tavicu Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Eu ma joc cu alt crack ... care este super si super populat! http://alteriw.net/ Ai acolo tot ... nu e greu ...
NuStiuNu-tiZic Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Salut . am jucat cat am jucat dar, dupa la fiecare server pe care vreau sa intru imi da eroare :PunkBuster banned .... ce trebuie sa fac ?
gaby Posted March 4, 2012 Author Report Posted March 4, 2012 Sa gasesti un alt patch, mai nou care ar trebui sa rezolve aceasta problema: sau, incearca: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gheo Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 ok..cand intru sa joc pe severe imi zc eror key code in use..ce trb sa fac?
+PAUL-XX Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 gheo numai da sa apara ca reclamatie ca nu atragi atentia nimanui,ci numai administratorilor si risti sa iti iei AVERTISMENT.ai mare grija
gheo Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 mda..ink nu ma pricep la astea..dar sa-mi rasp si mie cnv in leg cu cod4
gaby Posted May 5, 2012 Author Report Posted May 5, 2012 Vorim despre o cheie originala ? Daca nu, iata: If that error isn't coming after a crash, and you just can't connect period; it means someone else is using your cdkey. So either you told a friend your cdkey, or you're using a pirated copy. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gheo Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 dak te ref k jocul l-am luat piratat..da...deci asta e probl..sau din crack
gaby Posted May 6, 2012 Author Report Posted May 6, 2012 Da, daca cineva joaca in acelasi timp cu tine, poate aparea eroarea de mai sus. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
radu19 Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Salut , poti sa pui si cum sa te joci de pe xfire? am instalat xfire mi-am facut cont tot, si tot zice ca key code invalid cand dau join game. Ce trebuie sa fac ? multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now