Jump to content

Lee Cooper Lanseaza Programul "rabla" Pentru Blugi !

Recommended Posts

Posted

Dupa programele "Rabla" la masini si electrocasnice, Lee Cooper, reteaua de magazine care comercializeaza articole din jeans, a lansat un program de reinnoire a garderobei care implica o "reducere de 100 de lei la orice pereche de jeans cumparata daca aduci de acasa o pereche veche", scrie Ziarul Financiar.

leecooper_logo.gif

Lee Cooper se asteapta ca, in urma implementarii acestui program, sa obtina o crestere cu 50% a vanzarilor fata de o luna obisnuita.

"Este adevarat ca ne-am inspirat din industria auto si de electrocasnice, dar oamenii au fost foarte receptivi, venind acum cu sacosele pline cu perechi de pantaloni mai vechi. La inceputul acestei promotii ne-am propus sa crestem vanzarile cu 50% fata de o luna normala de toamna si vazand cum a debutat campania, cred ca ne vom atinge targetul", a declarat pentru cotidian Alina Lungu, marketing manager al Lee Cooper Jeans.

Sursa: http://www.antena3.ro/economic/business/s-a-lansat-programul-rabla-pentru-blugi_81653.html

Pare interesant, nu :)) ?

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.