Jump to content

Recommended Posts

Posted

am impresia ca este doar pt "concurentii" din State si Canada . Astazi am vazut unele chestii ...un I-Pod si un aparat foto canon care erau "only for U.S and Canadian members " deasemenea si pe pagina principala unde apare un fel de "istoric" mai apareau unele produse tot asa.... :)

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Da si eu am observat asta. Acele concursuri in care se extrage un castigator e doar pt SUA si Canada. Am impresia ca daca o sa aduca marfa, o sa fie doar pt sua. pacat

love is a verb
Love is a doing word

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

M-am inregistrat si eu de curand pe site dupa ce un prieten a castigat luna trecuta un Ipod Touch de 8GB (pana atunci nu credeam ca e adevarat).Sunt la inceput asa ca am nevoie de cat mai multi prieteni invitati (pana acum am doar 4 din 20).Am vazut ca pe aici se doneaza invitatii asa ca daca mai este cineva interesat sa imi trimita un pm.Thanks.

Posted

M-am inregistrat si eu de curand pe site dupa ce un prieten a castigat luna trecuta un Ipod Touch de 8GB (pana atunci nu credeam ca e adevarat).Sunt la inceput asa ca am nevoie de cat mai multi prieteni invitati (pana acum am doar 4 din 20).Am vazut ca pe aici se doneaza invitatii asa ca daca mai este cineva interesat sa imi trimita un pm.Thanks.

Deci se castiga pe bune vad . Sincer eram cam sceptica in ceea ce priveste site-ul pentru ca sunt multe de genul asta .

In cat timp a ajuns pachetul ? a mai trebuit sa plateasca ceva ?

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Nu , transportul e gratuit , iar pachetul i-a venit la cateva zile de la comanda.Daca inviti 20 de prieteni devii z-lister si iti trimit ei un tricou , dar pe mine nu tricoul ma intereseaza...ci sa primesc dublul de puncte pe zi. :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dau invitatii MOKA!Doar postati-va emalilul ,sau trimiteti'mi PM cu el si va dau in cel mai scurt timp!Cea mai simpla metoda!

Pentru cei ce nu sunt de pe forum contactati'ma la old_school_cdz si veti primi invitatii cate vreti !

PS:Cate PTZ aveti ?Ati cumparat ceva?Cica pe 21 e redeem...

• 3 months later...
  • 10 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.