Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum stiti Windows 7, a fost lansat pe 22 Octombrie 2009 ().

Pretul de achizitie dupa cum am scris si in topicul de mai sus este de 10-12 milioane RETAIL, sau 4-8 milioane OEM.

windows_7_ms1-400x300.jpg

Cei de la Microsoft ne ofera spre incercare Windows 7 pe o perioada de 90 de zile. Acesta poate fi descarcat de mai jos, atat in variata pentru 32 de biti cat si varianta pentru 64 de biti.

Download Windows 7 RTM Enterprise - Free 90-day Trial: :link:

!!! Atentie: Varianta de incercare pentru Windows 7, poate fi descarcata pana pe 31 Martie 2010, asa ca daca vreti sa-l testati, grabiti-va !

!!! !!! P.S: Dupa ce perioada de testare a expirat, la deschiderea calculatorului vom fi atentionati ca Windows-ul nu va mai functiona la capacitatile sale maxime, decat dupa ce cumparam o licenta pentru acesta, iar sistemul o va lua putin razna (ni se vor inchide aplicatiile pe care le vom deschide, etc.).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ce are asa de special windows 7 de are asa cerinte?

Minimum System Requirements*:

* 1 GHz or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

* 1 GB of RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)

* 16 GB available disk space (32-bit) / 20 GB (64-bit)

* DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 or higher driver

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mie mi se pare foarte interesant Windows XP Mode-ul, prescurtat si: XPM, / Virtual Windows XP sau Virtual XP, VXP.

Cu acest mod, putem instala si rula aplicatiile create pentru Windows XP, fara nicio problema. Cu siguranta acest mod este un mare plus pentru Windows 7, fata de Vista care pana in momentul de fata, nu este compatibil cu toate aplicatiile pentru Windows XP.

P.S: Daca vreti sa va informati putin mai mult despre Windows XP Mode, cititi aici: http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/04/24/secret-no-more-revealing-virtual-windows-xp-for-windows-7.aspx si aici: http://windows7news.com/2009/04/25/windows-xp-compatibility-mode/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
Posted

frate,eu am facut rost de un windows 7 ultimatum pe 32/64 biti, si mi la instalat,dar cand sa intre pe descktop ptr prima data ca sa pot lua contactul cu el " moare" .adica numai merge nimic ,decat sta pe intuneric si nu mai palpaie nikiun led niki nimik,mie ca daca as lua trialul ar fi si mai criminal,si asa am instalat de 5 ori 5 windowsuri azi .:D poate imi da si mie careva o lamurire,Sistem actual :2 gram maxim,2.8 dual core Intel.32biti.seria 9 nvidia asus 9500GT hdmi 1GRAM.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.