Jump to content

Forza Motorsport 2


PAUL-XX

Recommended Posts

Inca de la inceput trebuie sa spunem ca jocul va fi disponibil doar pentru Xbox360. Cum altfel daca cei care vor lansa Forza Motorsport 2 sunt Microsoft Game Studios? Este vorba de continuarea primei parti a unui proiect care s-a dovedit de succes in lumea pasionatilor de jocuri cu masini. peste trei sute de masini si zeci de moduri de customizare va stau la dispozitie pentru a realiza masina visurilor voastre.

Dan Greenwalt, directorul de proiect, a declarat ca "puterea consolei Xbox360 ne-a permis sa redefinim conceptul de simulator al curselor de masini. Am adaugat tone de informatie din lumea reala intr-un simulator a carui singura diferenta intre virtual si real este ca participi la curse la adapostul si in confortul pe care ti le ofera sufrageria de acasa". Lansarea oficiala in Marea Britanie va avea loc pe 18 Iunie, cu doua saptamani mai tarziu decat era anuntata initial. Iata si doua filmulete in care puteti urmari o cursa intreaga intre doua concepte, american si japonez, si un model de a-ti "desena" masina.

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.