+PAUL-XX Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 Mai este o zi pana la lansarea oficiala a Omului Paianjen 3, joc care apare in aceeasi perioada cu filmul ce ruleaza deja pe marile ecrane. Activision a reusit sa imbine elementele noului Spidey, acel bun/rau ce apare succesiv, ducand o lupta cu el insusi. Ultimele imagini inainte ca fanii sa mearga in magazine pentru a cumpara jocul .va sfatuiesc sa nu-l luati dak nu aveti un calculator beton k are cerinte foarte mari ....... sa vi-l scoateti din minte dak nu aveti 1 gb RAM ( 1,5 pt vista) , procesor de minim 2,8 ghz , placa video cu pixel shader 3 , minim 6 gb liberi . Sursa:HIT.ro
+lolek Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 da-mi voie sa fac o mica corectificare . Film-ul Spider-Man3 a aparut nu numai pe marile ecrane, cat si pe DvD. Varianta officiala apare pe 05-05-2007 . I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+PAUL-XX Posted May 4, 2007 Author Report Posted May 4, 2007 da nui o problema ca ai zis acest lucru e bine venit dar vezi tu nu ai facut corectificare,sau corectare,faza era ca era vb de filmul de pe marile ecrane de la noi si jokul in acelasi timp.oricum ai facut bine ca ne ai informat si cand sti ceva vino si afiseaza aici pe forum ca totul este bine venit lolek.
+lolek Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Din cate stiu eu de pe PCGames ca variant officiala azi apare ! I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
m0rph3us Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Mai este o zi pana la lansarea oficiala a Omului Paianjen 3, joc care apare in aceeasi perioada cu filmul ce ruleaza deja pe marile ecrane. Activision a reusit sa imbine elementele noului Spidey, acel bun/rau ce apare succesiv, ducand o lupta cu el insusi. Ultimele imagini inainte ca fanii sa mearga in magazine pentru a cumpara jocul .va sfatuiesc sa nu-l luati dak nu aveti un calculator beton k are cerinte foarte mari ....... sa vi-l scoateti din minte dak nu aveti 1 gb RAM ( 1,5 pt vista) , procesor de minim 2,8 ghz , placa video cu pixel shader 3 , minim 6 gb liberi . ← Cam multe cerinte ...nuj pana mea Spiderman 1,2 nu cereau asa multe cerinte...si akum asa dintr`o data cel putin 1 gb RAM si 6 GB Free ?!...Hmmm...ciudat So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS
boboS Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Avand in vedere nivelul jocurilor de azi nu e chiar deloc mult cat cere. Insa pentru ce ofera cere mult. In special ca fara placi cu Shader Model 3 nu puteti rula deloc jocu. Putea si ei sa foloseasca nise fallback materials ca jocu sa fie macar compatibil cu Pixel shader mai vechi. Din cate stiu eu (dar nu sunt sigur) singurul suport hardware ca in joc sa avem surse de lumina hardware infinite e cel cu Shader Model 3. Deci fara suport Shader Model 3 nu se pot folosi decat 8 lumini hardware in acelasi timp. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
reDog Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 prea exagerat... am incercat sa joc(3ghz celeron, 1gb RAM, video FX5500 256/128..si nu`mi merge... eu nu inteleg ce e pixel shader 3.... daca nu ma insel... are cerintele mai mari chiar decat nfs pro street!!
Cezar-uhl Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 La ce pc am eu imi iau gandul de la spiderman 3 si zic SOLITARE RULLZZ Click here please !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now