Jump to content

Cezar-uhl

Members
 • Posts

  182
 • Joined

 • Last visited

About Cezar-uhl

 • Birthday 08/07/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cezar-uhl's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-2

Reputation

 1. Ideea e ca incepi de la fiind un om simplu primii bani tii castigi batandute cu altii , castigand lupta tii faci sclavi, in urma bataliei castigi o anumita suma pentru victorie, si dupa poti vinde sclavii pentru gold, sunt fel de fel de bonusuri pe care le poti castiga zilnic si multe alte chestii ...cel mai bine inscrieti-va si vedeti cu ochii vostri [scuzati dar eram un pic matol cand am scris acest post ]
 2. Am un coleg care sia luat 14 euro pe un cont de paypal ! Isi fac platile nu e scam !
 3. Anno 1777 este un joc online gratuit care pote fi jucat direct intr-un browser web cum este Internet Explorer sau Mozzila Firefox. Vei fi in postura unui cetatean al secolului XVII care lupta pentru a castiga respectul si admiratia celorlalti. Banii virtuali poti fi schimbati in bani reali si invers, iar timpul petrecut in joc poate deveni treptat foarte profitabil. Banii reali se pot transfera direct pe telefonul mobil,cont PayPal sau transfer bancar. Este 100% gratis si deschiderea unui cont nou iti ia 2 minute. Pentru inregistrare click AICI!!!
 4. Deja seamana a cort chestia asta, oricum e o idee buna !
 5. Mai nou baietii de la ultra pro computers sau reprofilat, sau apucat sa vanda rochii de mireasa !
 6. Yahoo Messenger 8 ! YM9 mananca multe resurse si se blocheaza des....
 7. Trebuie sa astepti torrentele care sunt noi pe tracker de preferat le copii primu sau cauta torrentele freelech! (Rog un moderator sa-mi stearga postul de mai sus )
 8. Incarcatoarele solare pentru dispozitive mobile mici (telefoane mobile, playere mp3, etc) au inceput sa apara precum ciupercile dupa ploaie. Chinezii au inceput sa le fabrice in masa, iar preturile au luat-o in jos. De exemplu incarcatorul de mai jos costa in prezent 15 Euro. Dispune de un acumulator Li-Ion care se incarca atat de la soare (5-8 ore) cat si de la priza (3-4 ore). Sursa:link
 9. Pacat ca e in 2 portiere in rest e superba !
 10. Rog un moderator sa-mi stearga postul asta ! EDIT by Raul: Done ! .. continuati cu subiectul topicului
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.