Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut baieti. am si eu o problema cu pc-ul: de curand (adik vinerea trecuta) am mutat mobila dintro camera in camera mea (incluzand biroul cu calculatorul). de vineri seara de cand lam mutat au inceput problemele. prima data (vineri seara) am dezinstalat un program si ma pus sai dau restart dar iam dat "restart later" sa termin de vorbit cu prietena mea pe mess (:D). am mai vb 5min cu ea, iam dat restart, uniatea merge dar ecranul nu se mai aprindea. in dimineata urmatoare nush ce mia venit sai scot toate cablurile si sa le bag la loc, si culmea a mers pc-ul dupaia. dar din nou sambata cand am vrut sai dau drumu seara nu mergea. am scos firele, leam bagat a mers. azi dimineatza iar numai ca de data asta nu a mai mers nici dupa ce iam scos toate firele si leam bagat de 5ori. si , iar, nush ce mia venit sai bag cablul de date, castile si microfonul in partea din fatza de jos si culmea, a mers. deci nush ce are. o fi ceva de la bios? sau e pe duca tigaia? sper ca ati avut rabdare sa cititi ce am scris :D. astept solutii....daca stiti

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.