Jump to content

Recommended Posts

Posted

Datorita zilelor libere pe care toti salariatii din sistemul de stat trebuie sa si le ia Ministerul Educatiei a decis ca vacanta de iarna 2009-2010 sa inceapa mai repede cu o saptamana dica pe 11 decembrie si nu pe 18 cum era normal .

Deasemenea si ziua de 30 noiembrie va fi zi libera care vine in combinatie cu weekend-ul 28 , 29 si ziua de 1 decembrie care este oficial libera .

:link:http://stirileprotv.ro/stiri/social/criza-a-marit-vacanta-de-iarna-ultima-zi-de-scoala-va-fi-11-decembrie.html

ce parere aveti ?

• Upvote 1

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Profesorii de la liceul unde invat eu au hotarat sa facem scoala si in acea saptamana deoarece spun ei " Altfel am pierde prea multe ore si nimanui nu ii convine sa faca recuperare sambata " Au dreptate pe de-o parte....dar ..o saptamana de vacanta in plus nu strica nimanui :( asta e.... dar voi ?! se mai afla cineva in aceeasi situatie ?

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

yea, la mine la Loga, tot mate-info se ia vacanta mai repede si atat. Tezele le dam inainte de vacanta, nu se vorbeste de nici o recuperare in sensul de zile in plus, desi unii profi sau crizat si predau ca animalii.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Norbert esti din iasi ?:D

Eu invat la MC (Liceul Miron Costin) mate-info,diriga nu a zis nimic de recuperarea zilelor pierdute...insa s-au amanat aproape toate tezele.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.