Jump to content

Recommended Posts

Posted

Inca nu se stie sigur daca a castigat ... . Exit-poll a anuntat rezultatele de le 19:00 nu cele oficiale de la 21:00 . Pe la 11:30/12 o sa aflam sigur cine o sa ne reprezinte tara... .

Si ideea cu permis la 16 ani,nu cred ca e o idee foarte buna,deoarece tinerii au boala vitezei si ... accidentele se vor inmulti .

fWy1P.gif

Posted

Eu mi-as dorii.Cu totusi ca majoritatea la varsta asta nu vad doar VITEZA :stars: si nu se gandesc la cei din jurul lor sau la ei insusi.Dar unii chiar merita.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

In final Base e presedinte :( asta e !

Eu inca n-am drept de vot DAR mi se pare ceva necurat in alegerile astea ....... cum naiba s-au inselat toate cele 3 organizatii ( nush cum sa le zic altfel ) care au dat rezultatele la exit pool ?? Din cate am inteles e prima data cand se intampla asa.

NU mai interesaza politica mai deloc ...dar oricum mi se pare ceva putin cam suspect :-) in fine....mi-as fi dorit sa iasa Geoana ...acum asta e ... inca 5 ani de scandal... :-)

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Multe lucruri is ciudate. Basescu a spus rezultatele FINALE inainte chiar de a se afla rezultatele de la exit pool, mai acei oameni care "am venit sa votez si aici", cele 3 institutii care s-au inselat..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Au avut loc niste fraude nesimtite ... nici in ultimul moment nu se lasa din furat... . A vazut ca pierde (base) si s-a injosit iar sa fure ... .Sunt prea multe coincidente ... cum a zis si GodsOtherHand,a anuntat rezultatele inaintea exit-pollurilor,lumina s-a intrerupt la mai multe sectii de votare,masini pline cu oameni au fostt vazute la mai multe sectii (aceeasi masina). Eu am fost pus "supraveghetor" la o sectie speciala ... am "prins" 3 dube (maxitaxi) cu 15,16 oameni ... am luat nr. de inmatriculare,l-am trimis mai departe (la ceilalti coechiperi de la celelalte sectii) si i-a ghiciti,aceleasi dube au fost vazute la mai multe sectii de votare ... . Ciudat nu?

Se presupune ca multe din voturile lui geoana,provenite de la sectii precum cele din Constanta,Timisoara,Arad s.a. ,au fost declarate nule .

Acum asteptam rezultatele dupa contestare ... sper ca (,) Chiorul va pierde !

fWy1P.gif

Posted

Ma bucur ca nu sutn singura care crede asta ! Sincer cred k e o mare hotie ! Extrem extrem de multe coincidente . Pana si eu care n-am drept de vot imi dau seama de asta...apai restul oamenilor care sunt direct implicati...gen cei din staff-ul lui Geoana ! L-au facut sa para un tembel...seara era bucuros etc. si au avut grija sa il faca sa pice de papagal .

Mi-e cam rusine de tara in care traim din pacate :(

P.S M-am saturat de Base e un hot :down:

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Toti sunt hoti ! Iar in PSD sunt cei mai mari.

Pana la urma nu conteaza cine e presedinte. Tot nu o sa traim mai bine.

unii din hotii "mari" ai PSD-ului sunt acum in PDL :) .

Tot nu o sa traim mai bine.

de unde stii tu sigur? faptul ca base nu a facut mai nimic pentru tara asta nu inseamna ca geoana nu ar face ...sa-l lasam sa vedem de ce e in stare.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.