Jump to content

Recommended Posts

Posted

buna te mai deranjez cu o intrebare am nevoie sa pun ceva pe o discheta si nu pot deoarece cand bag discheta(noua) imi zice sa o formatez si daca ii dau formatare nu poate sa o formateze am incercat cu mai multe dischete oare de ce?

Posted

Am avut si eu aceeasti problema . La mine a fost vorba de dischete . Ele erau "busite" . Incearca cu o alta discheta din alt "stoc" sa zic asa . Daca nu inseamna ca e din cauza la Floppy asa cum spunea si Gaby

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Cumva dischetele pe care incerci sa le formatezi sunt inchise :t: ? (au protectia de scriere activata ?)

Vezi ca pe spate ar trebui sa aiba ceva de genul:

10913d1237412967-vista-refuses-create-msdos-startup-disk-floppy.jpg

In locul indicat in poza, ar trebui sa fie 2 lacatele, 1 inchis, si 1 deschis. Ar trebui ca "patratelul" sa fie in dreptul lacatelului deschis.

16pic1.gif

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Dischete :stars::network: ?

Nu creadeam ca se mai folosesc.

Dar cand foloseam si eu asa ceva am intampinat si eu o problema de genu si era de la discheta.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.