vykta Posted January 11, 2010 Report Posted January 11, 2010 Salutare!!! Am si eu un Laptop cu windows vista preinstalat. Whirlessul mergea dar din motive de performante mi'am instalat LastXp v22.... Acu nu mai pot activa whirlessul nu stiu cauza... am incercat sa downloadez drivere dar tot nu merge... Spuneti'mi va rog daca exista vreo rezolvare. Aici mi'o arata instalata..oke... dupa ce am instalat un driver dar aici imi arata contrariul.. Multumesc anticipat.
+PAUL-XX Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 prietene ,ce tia trebui sa iti pui lastxp?cand sistemul laptopului este facut de asa natura cu vista ! catde original crezi ca este acel LASTXP care ai facut tu rost?ia gandestete. 1 poate sa fie din windows si sa iti dea eroare exact ce iti si arata (sterge dinou si reinstaleaza mai bine ) si 2 cauta alt window si vezi iti merge WIRLESSUL - daca nu merge iara inseamna ca iti recunoaste sistemul numai pe VISTA ! deci vei purta WIRLESS pe vista ! bafta
+GodsOtherHand Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Motive de performanta? Daca tot nu ai ce face, pune windows7, are performanta mai ridicata decat xp. Oricum, nu inteleg ce probleme de performanta ai putea avea cu vista, daca sistemul a venit cu vista preinstalat(presupunand ca nu a fost pus la nimereala, ci sistemul e facut sa duca vista). love is a verb Love is a doing word
+PAUL-XX Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 GOH ,vezi ,asta iam zis si eu ,daca sistemul e pus sa functioneze pe vista,sunt sigur ca el vrea sa faca economie de resurse sai mearga mai usor si sa duca mai mult ,dar laptopurile/notebook urile sunt gandite pe un sistem bine bazat si fix sa functioneze,acuma depinde cat de bun til iei pe atat de scump,sper el sa inteleaga acest lucru.si eu sunt curios sa aflu dc a facut acest pas,sper sa ne lamureasca pana la urma.
gaby Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Cu siguranta problema este din cauza XP-ului. Am avut si eu o problema asemantoare pe un Laptop Dell cu Vista preinstalat. Dupa instalarea Windows-ului XP, camera web si infrarosul care pe Windows Vista mergeau fara probleme, pe XP nu a fost chip sa le fac sa functioneze nicicum (cu drivere sau soft-uri). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now