+Al3xXys Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Am si eu o problema la warcraft de mult ... am mai scris si in alte forumuri dar tot nu m-au ajutat ... knd joc dota sau orice harta in warcraft imi da (aproape mereu) "Fatal Error ... the memory could not be "read" ... D:\Games\WarcraftIII\war3.exe ... 0000024/1000024 km asa ceva" . Eu am memorie la calc de 512 mb si la placa de 128mb eu cred k e de ajuns am vazut si la alte calc mai praf k aveau 64mb la placa si 428 memorie la calc . Nu le dadea nimik frate am instalat si driverele de la placa video de pe www.nvidia.com si la fel...am si reinstalat windowsu dar degeaba ... Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Smeagoll Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Salut...problema ta poate sa fie de la kitul jocului..incearca cu alt kit sa vezi daca ti se intampla asa...daca tot iti da eroare nu stiu care ar putea fi problema!
boboS Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Se pare ca ar fi o problema din rami. Nu stiu daca au scos vreun patch pana acuma sa rezolve bugul asta dar incearca sa setezi timingurile ramului din bios la default (sau mai jos decat ai tu). Daca nu te pricepi cheama pe cineva care se pricepe sa nu strici nimic. Sau pana la solutia asta incearca pe rand si vezi daca merge: ::Dezinstaleaza toate codecurile (in special Nimo Codec Pack, si ce mai ai DivX etcc..) Daca nu merge nici asa: ::Dezactiveaza accelerarea audio din Start > Run > scrie dxdiag > alege Sound si da No Acceleration. Dar vezi sa ai toate patchurile deja la joc As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+Al3xXys Posted May 8, 2007 Author Report Posted May 8, 2007 ce legatura are "sound" cu jocul meu ? si imi da dintotdeauna eroarea asta ! toate patchurile le am si l-am reinstalat de o gramada de ori ... Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
boboS Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Poi spre deosebire de tine am dat search pe google, si am gasit ca multi care au problema asta si greu au reusit sa o rezolve. Dar au reusit ori dand FSB-ul din BIOS la o valoare mai mica, ori dezinstaland toate codecurile din PC, ori dezactivand sunetul. Acuma tu nici macar nu mi-a zis daca ai incercat ceva de sus, din ce ti-am zis eu. Ce legatura are "sound" cu jocu tau ? Poi tu nu ai sunet in joc? Sau ar trebui. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+Al3xXys Posted May 8, 2007 Author Report Posted May 8, 2007 Am incercat aia cu soundu dar pt 5 min nu a mers sunetu si apoi am jukt dota si nu mi-a mai dat eroare dar ... acum mi-a dat din nou ( . Cum adik FSP u din BIOS ? cum fac asta ? Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
boboS Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Ai incercat sa dezinstalezi codecurile din sistem? In special daca ai NEMO Codec Pack. Faza cu FSB-ul e cam "extrema". Inseamna sa limitezi frecventa procesorului si impliciti a memoriei. Spre exemplu frecventa la procesor este de ~1750Mhz. In setarile din bios inseamna: FSB = 166Mhz Multiplier = 10.5 Frecventa procesorului - FSB x Multiplier = 166 x 10.5 = 1743Mhz Daca lasi FSB-ul mai jos sa zicem la 133Mhz procesorul devine 1400Mhz Deci e cam ricant sa umbli daca nu te pricepi. Cheama pe cineva sa te ajute. Cumva ai memorii Kingston? Alea cam fac probleme cu jocu. Sau mai cauta pe net, poate nu am gasit eu toate solutiile. PS: Incearca sa faci update la toti driverii (palca de sunet, video) de pe net. Si directX sa fie cel mai nou. Alta chestie: La scurtatura de pe ecran a jocului incearca sa adaugi la proprietati la Target -OpenGL Sa fie ceva de genu "D:\Jocuri\Warcraft3\w3.exe" -Opengl Tu adaugi doar dupa ghilimele -Opengl, restu lasi cum e deja la tine. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+Al3xXys Posted May 9, 2007 Author Report Posted May 9, 2007 nu merge aia cu OpenGL spune ca : specifed target box is not valid ... dar dak pun spatiu intre ghilimele si -opengl merge ... dar nu mai vad nici un server plm. vezi k nu am nemo codeck pack am ace mega codecs pack P.S. mi-am luat driverii de pe net .. si directX-ul este 9.0c(4.09.0000.0904) Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Al3xXys Posted May 11, 2007 Author Report Posted May 11, 2007 hihi nu imi mai da eroare ? pana acum si daca e sa imi dea imi da mai rar ms mult :baby: :baby: Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Al3xXys Posted May 13, 2007 Author Report Posted May 13, 2007 A INCEPUT SA-MI DEA DIN NOU Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+St3aLth-CS Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Al3xXys ai grija ai facut 3 postari una dupa alta nu m-am bagat in topicul tau ti-am spus de postarile alea doamne
+Al3xXys Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 aha scuze ... dar dc te bagi tu in topicu meu ?? P.S. inchideti si voi topicul . Case solved ! Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Hell_Spawn Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Alexis da id de mess sa-ti dau versiunea mea de warcraft .Si mie mi sa intmplat dar .....am rezolvat.Lasa un id de mess si rezolvam :baby: :baby:
+Al3xXys Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 Al3xxys_the_ledder_of_the_clan nu stiu dc dar a inceput din nou ce aiurea ... ms oricum poate o sa mearga cine stie Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now