Popular Post gaby Posted January 22, 2010 Popular Post Report Posted January 22, 2010 Pentru ca a fost creat topicul "", m-am gandit ca ar fi utila o mica explicatie a procesului svchost.exeCe este svchost.exe?svchost.exe vine de la Service Host si, serveste drept o "rampa de lansare" pentru DLL-uri (Dynamic-link library).(Un DLL este o librarie de date sau de functii executabile ce pot fii folosite de o aplicatie Windows sau de alt dll. Un dll poate fi folosit de mai multe aplicatii in acelasi timp.)De ce sunt mai multe procese svchost.exe active? Probabil stiti ca Windows-ul are nevoie de foarte multe procese pentru a rula. Daca toate aceste procese ar rula sub un singur svchost.exe, la prima eroare a unui fisier, tot Windows-ul s-ar putea "prabusi". De aceea ele sunt separate. Serviciile din Windows sunt impartite pe grupuri logice si fiecare din acest grup are cate un proces svchost.exe. Vedeti si: What is svchost.exe - Microsoft 5 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 multumesc gaby pentru explicatie.acuma situ ce inseamna si la ce ma poate ajuta .buna treaba.
+alex008 Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Foarte interesant. Am aflat si eu acuma de ce sunt atatea si ce rol au
Adinaky Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Chiar nu stiam ce rol au... good work! You can live your American dream whenever and wherever you want... even here.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now