floryNNN92 Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Salut dragi prieteni , revin si eu cu o problema la un pc... Azi , un vecin mi-a oferit o unitate pe care nu o mai foloseste deoarece si-a achizitionat alt pc. Conectez eu monitor , tastatura , mouse .. etc.. dupa care cand aprind PC surpriza.. Scrie sa apas F2 sau F11 , indiferent ce buton apas scrie ceva specific tastei , iar apoi ramane asa .. pe vecie .. nu stiu ce sa-i fac.. n-am idee mentionez ca in unitate este un HDD Sata de 160 GB. Am scos HDD-ul si am incercat o aprindere fara hdd conectat si tot asa face. CU / FARA HDD aceeasi problema NICI HDD nici BIOSUL nu au jumperi Sistemul este acesta: Placă de bază: AsRock P4VM800 + Procesor: Intel Celeron 3.06GHz, socket 478. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VM800 Am pus si ceva poze sa va faceti o idee.. ms anticipat !
+GodsOtherHand Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 ai incercat sa instalezi wondows pe el si nu merge? love is a verb Love is a doing word
floryNNN92 Posted January 26, 2010 Author Report Posted January 26, 2010 ce sa instalez windows daca nici macar nu trece de etapa aia cu F2 / F11 ..
floryNNN92 Posted January 26, 2010 Author Report Posted January 26, 2010 am rezolvat. ms . puteti inchide topicul !
gaby Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Poti spune si cum ai rezolvat ? (pentru alte persoane care se mai intalnesc cu problema ?) Multumim. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now