Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am lansat acum cateva zile iGrabFrom.net, un utilitar cu care poti "fura" poze de pe diverse retele sociale. Cu ce ajuta? Poti vedea pozele in marimea originala (mare) pe diverse siteuri si poza de profil / grup (tot mare, originala) pe altele (incluzand hi5.com), chiar daca profilul respectiv e privat sau daca nu ai cont. Bineinteles, pagina principala e cea mai importanta, cu o functie de autodetect, iar pentru mai multe optiuni, fiecare retea sociala are pagina ei de grab. Cele mai importante, dupa parerea mea sunt:

Astept idei, sugestii, pareri, eventuale erori / probleme si sa-i faceti reclama :D

Posted

Interesant, l-am testat si merita tinut minte.

Succes cu proiectul. :good:

Mersi gaby. Nu castig si eu un link in footer? :D

Nu prea inteleg nici acum de ce au adaugat acea imagine transparenta peste poze ca sa nu poate fi furate. Pentru asta exista un site ca al tau.

Succes in continuare

Mersi si sper ca versiunea viitoare sa aiba cat mai multe imbunatatiri si posibilitati de "furt".

Nu ai cum sa ii opreste de la a fura poza, dar macar ii opreste pe toti cocalarii de la asta.

De-ar ajunge cocalarii aia pe site-ul meu, bine mi-ar mai fi. :))

Posted

Mersi gaby. Nu castig si eu un link in footer? :D

Hihi, poate facem in viitor un Link Exchange. :D

De-ar ajunge cocalarii aia pe site-ul meu, bine mi-ar mai fi. :))

Cred ca site-ul este putin cam avansat pentru a-l putea folosii cocalarii :-s, si cred ca numele de domeniu este putin cam sofisticat. Ce zici de, haicincigrabber.net ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Hihi, poate facem in viitor un Link Exchange. :D

Cred ca site-ul este putin cam avansat pentru a-l putea folosii cocalarii :-s, si cred ca numele de domeniu este putin cam sofisticat. Ce zici de, haicincigrabber.net ?

De ce ti se pare avansat pentru cocalari? :-s Cat despre nume, mai bine furadepehi5.net :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.