+PAUL-XX Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Buna ziua caut si eu harti CZ dar modificate pentru CS 1.6 Steam/NoNSTEAM dar functionabile pe servar de 4.7/4.8 .nu prea dau de asa ceva.sau nu stiu eu sa citesc pe unde caut.
+Lus Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Exista asa ceva? Eu cel putin,nu am vazut ... .
gaby Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Nu cred ca vei gasi ceea ce cauti... (sau, nu te-ai exprimat bine) Totusi, incearca sa arunci un ochi pe aici, poate gasesti ceva: http://www.fpsbanana.com/maps Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted January 31, 2010 Author Report Posted January 31, 2010 Deci sunt harti ca care arata ca cele de pe CZ facute sa mearga pe cs 16
gaby Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Daca ai intrat pe vreun server si ai jucat pe o astfel de harta, atunci vezi ca ar trebui sa o ai in: D:\Steam\steamapps\Contul Tau\counter-strike\cstrike\maps Daca nu, incearca sa te uiti pe site-uri ca cel postat de mine mai sus. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now