Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut. un prieten deal meu tocmai sia schimbat windows-ul pe laptop-ul lui HP. crezand ca vista instaleaza toate driverele nu lea mai cautat pe net (ca nu are cd-uri de la laptop). la bagat si acum nui merge netul. eu cred ca placa de retea nu este instalata. am instalat un driver pentru realtek dar nu a mers. cei de facut?

mentionez ca e laptop si nu ma bag sal desfac sa vad ce firma e placa de retea. cum altfel as putea afla?

Posted

salut. un prieten deal meu tocmai sia schimbat windows-ul pe laptop-ul lui HP. crezand ca vista instaleaza toate driverele nu lea mai cautat pe net (ca nu are cd-uri de la laptop). la bagat si acum nui merge netul. eu cred ca placa de retea nu este instalata. am instalat un driver pentru realtek dar nu a mers. cei de facut?

mentionez ca e laptop si nu ma bag sal desfac sa vad ce firma e placa de retea. cum altfel as putea afla?

Eu iti recomand programul Everest,pe care il poti downloada de aici :

:link:

fWy1P.gif

Posted

si ce fac cu el? ca daca nu este instalat driver-ul de la o componenta nu o afiseaza. everest isi ia toate informatiile din driverii de la componenta, nu de la componenta. nu ai driver, nu il afiseaza. alte idei?

Posted

iam bagat un driver si a mers, daca nu mergea trebuia sami zica ca nu gaseste componenta. dar netul tot nu merge. are net de la click-net. trebuie configurat? adica trebuie sa ii fac niste setari?

edit: scuze de dublu post nu miam dat seama ca tot eu am postat ultimul. scuze :(

Posted

iam bagat un driver si a mers, daca nu mergea trebuia sami zica ca nu gaseste componenta. dar netul tot nu merge. are net de la click-net. trebuie configurat? adica trebuie sa ii fac niste setari?

Orice internet trebuie configurat (setat). Internetul este prin fibra sau modem ?

edit: scuze de dublu post nu miam dat seama ca tot eu am postat ultimul. scuze :(

Nu e nimic.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

pai din cate stiu eu cand instalezi un driver si nu ai componenta hardware conectat iti da eroare la sfarsitul instalarii si se opreste. am incercat 2 drivere: la unu mia dat eroare la sfarsit ca nu gaseste componenta, la celalat mia aparut ca sa instalat cu succes.

Posted

...ai uitat sa furnizezi un amanunt: ce fel de modem are prietenul tau? pentru ca daca este ST330 cd-ul nu este de nici un folos, la fel ca si driverele pe care le gaseste gogu' pe net. solutia? intri de pe o alta locatie direct la romtelecom.ro si undeva la sectiunea suport vei gasi driver-ul pentru ST330 pentru vista. il descarci frumusel, il instalezi pe laptopul prietenului tau respectand cu sfiintenie ce te indruma aia de au facut wizard-ul, configurezi conexiunea PPPOE si apoi cu siguranta va merge...

...insa ST330 nu are de a face cu placa de retea (are conectivitate pe usb) asa ca... revin-o cu lamuriri suplimentare

PS. EVEREST poate fi folosit fara probleme in recunoasterea de "unknown devices" chiar daca nu ai nici un fel de driver instalat. totu' este sa ai o versiune foarte noua care sa recunoasca toate "noutatile"...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.