Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Vreau sa imi cumpar un Calculator si nu stiu ce sa fac,sa il i-au pe bucati (carcasa,placa de baza,procesor,rami,placa video etc) sau sa il i-au intreg/gata asamblat. Multi mi-au spus sa il i-au pe bucati dar ... ma tem sa nu le cumpar aiurea,sa nu se suporte una pe alta,la asamblare sa nu gresesc ceva (defapt,aici ma ajuta un prieten) etc (parca is cam multe piese; imi puteti spune toate piesele care trebuiesc cumparate?). Parca unul nou e mai usor ... il cumperi si ai scapat de griji.

Totusi,imi puteti da cateva sfaturi?

fWy1P.gif

Posted

Daca ai de gand sa folosesti calculatorul la potential maxim, (over clicking), sa cureti interiorul de praf odata pe an, eu zic sa iei unu pe bucati. Eu am un calculator luat intreg si regret: placa de baza originala este blocata(nu poti schhima nici o frecventa, nici macar nu poti activa functia cool'n'quiet spre exemplu).

Date despre sursa nuti da nimeni, si cum nu ai voie sa deschizi calculatorul(garantie) te complici cand faci OC sau daca vrei o piesa noua, ce consuma mai mult curent.

Insa, daca nu esti sigur cum sa montezi un cooler, sau nu sti cum sati dai seama daca 2 piese sunt compatibile, e mai bine unul intreg.

Parerea mea

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am uitat sa mentionez ca bugetul este de 17,18 mil ...

Insa, daca nu esti sigur cum sa montezi un cooler, sau nu sti cum sati dai seama daca 2 piese sunt compatibile, e mai bine unul intreg.

Asta nu ar fi o problema,am prieteni care se pricep ... .

fWy1P.gif

Posted

Daca are cine sa te ajute, ial pe piese.

daca ai un magazin specializat si destul de mare incat sa gasesti acolo tot ce iti trebuie, ar fi cel mai bine. De exemplu in timisoara era depozitul de calculatoare: gaseai tot, si in plus oamenii de acolo chiar stiau despre ce vorbesc, deci te pot atentiona daca sunt probleme ( ai mare grija la carcasa, sa ai destul loc).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mersi pentru ajutor God. Multi mi-au spus ca de la EMAG e ok ... au spus ca sunt de treaba si iti dau ce detalii vrei.Deci m-am hotarat sa cumpar de la ei.

Cam asta ar fi PC-ul + alte piese pe viitor (banii pe moment sunt problema:d).

49645758.jpg

fWy1P.gif

Posted

Waw, placa aia video o am si eu (doar cu alt cooler) si merge dragut, atinge totusi doar 23 FPS la assasins creed( totu la high).

Te ocupi des cu copiat DVDuri pt diferite persoane? daca da, eu zic ca nu ar strica inca o unitate optica (numa sa citeasca DVDuri) pt ca iti salveaza mult timp la aceste operatiuni:P

ahm...sursa? ceva pt racire nu trebe?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu prea fac cd-uri,foarte rar.

Cat despre chestia cu sursa,cred ca luna viitoare o sa imi i-au ... . Cam astea ar fi toate componentele nu?Am omis ceva?

fWy1P.gif

Posted

boxe tastatura mouse?:D

placa de sunet?sau iti ajunge ce face aia..? Placa de retea nu trebe?:P (intreb si eu doar..)

Nu te zgarci la sursa, daca aia cedeaza deobicei ia si cateva componente cu ea

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ba da... mouse+tastura,sistem am.

Pai ce imi trebuie placa de sunet ... imi ajunge cea integrata. Cat despre placa de retea e si ea integrata (din cate am vazut eu :Audio integrat: High Definition Audio 6 -Channel CODEC ; LAN integrat:PCIe Gb LAN )

Sa speram ca nu cedeaza :-s. Nu cred ca o sa mai am bani si de alta sursa ... de asta am luat integrat.

fWy1P.gif

Posted

placa de sunet am vazut ca e, dar in cazu in care esti audiofil, nu ajunge:p

da, placa de retea nam vazut... Alte idei careva?

Oricum, bafta Lus cu calculatorul, sper sa iti iasa bine !

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mersi mersi,sper ca si unitatea sa fie incapatoarea :-s .

PS:Exista posibilitatea ca pretul din magazin sa nu fie acelasi ca cel de pe site?

EDIT: Gata,l-am cumpara,l-am asamblat si ... deocamdata se misca bine :D. Monitorul este superb :D.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.