Jump to content

Sony Vaio A Lansat Noi Modele De Laptop-Uri


ralucamateas

Recommended Posts

Sony VAIO a anuntat astazi 7 noi modele de notebook-uri din seriile F, Z, Y, EB şi W, un nou serviciu Vaio Care, cu tastă dedicată Vaio Assist, şi noile soluţii propietare software.

Sony VAIO W – S-a lansat şi în versiunea cu carcasă albă, iar hard disk-ul este de 250GB. Generaţia anterioară avea HDD-ul de 160GB. O noutate ar fi faptul că noile modelele sunt livrate cu o geantă de voiaj ecologică maro. Geantă înlocuieşte cutia tradiţională de carton, reducându-se cantitatea ambalajelor folosite.

Preţ de pornire Sony VAIO W-1899 lei

Sony VAIO EB – Noile modele de laptop-uri vin echipate cu procesoare Intel i Core si au display de 15.5inch cu un raport de aspect 16:9 şi cu rezoluţia 1366 x 768, un ecran lat pe care puteţi să urmăriţi filmele preferate, să navigaţi pe internet etc. Modelele dispun de o înaltă putere de procesare şi capacităţi grafice superioare, oferind o productivitate ridicată, pentru a îmbunătăţi considerabil calitatea activităţii. Un plus la aceste modele este tastă WEB. Prin apăsarea ei, puteţi să navigaţi pe internet fără să mai iniţiaţi secvenţa de butare. Un avantaj pentru cei care sunt mereu în mişcare şi doresc să beneficieze de acces rapid la internet. Cântăreşte 2.7kg.

Preţ de pornire Sony VAIO EB1M1E – 3299 lei

Preţ de pornire Sony VAIO EB1S1E – 3499 lei

Sony VAIO Y – Mi-a plăcut noul laptop din această serie. Are un design elegant, display de 13.3 inch şi cântăreşte mai puţin de 1.8kg. Noua serie Sony VAIO Y se mai diferenţiază prin carcasă din aliaj de magneziu, pe lângă deja tradiţionala articulaţie cilindrică, un element propriu VAIO. Fiind echipat cu un procesor ULV de la Intel (ultra-low voltage), acest model ajunge să aibă o autonomie de până la 9 ore cu bateria standard.

Preţ de pornire Sony VAIO Y11S1E/S – 3499 lei

Sony VAIO F - Modelul de vârf din această gamă – VAIO VPCF11Z1E/BI – se distinge prin finisajele premium accentuate de un palmrest confortabil din elastomer, dar şi printr-o configuraţie de top având sub carcasă: procesor Intel Core i7, unitate Blu-ray, memorie de DDR3 de 8GB şi o placă video NVIDIA GeForce GT330M cu o memorie GDDR3 VRAM de 1GB şi tehnologia de procesare paralelă CUDA. Este un studio Full HD mobil, fiind echipat şi cu un display pe măsură – ecran VAIO Full HD de 16,4 inch anti-reflexie şi cu o rezoluţie 1920 x 1080 pixeli.

Preţ de pornire Sony VAIO F11Z1E – 6999 lei

Preţ de pornire Sony VAIO F11M1E – 4499 lei

Sony VAIO Z – Am lăsat la urmă piesa de rezistentă. Noul model din seria Z este caracterizat de un design elegant, fără să ducă lipsă de mobilitate, conectivitate sau fiabilitate. Dacă mai adăugăm şi faptul că este echipate cu tehnologie de ultimă generaţie, acesta devin laptop-ul perfect. Sub carcasă se găseşte un procesor Intel i Core, 4GB memorie RAM DDR3, 2 x 64GB SSD şi două plăci video (Placă dedicată NVIDIA GeForce GT330M, cu o memorie de 1GB GDDR3 VRAM + Intel HD Graphics). Acest model beneficiază de noul sistem Hibrid Grafic Dinamic, dar atenţie că nu este nVidia Optimus. Display-ul este de 13.1inch şi cântărește doar 1.4kg.

Preţul de pornire Sony VAIO Z11 – 8499 lei şi va fi disponibil din martie.

http://laptopnews.ro/sony-vaio-a-lansat-noile-modele-din-seriile-f-z-y-eb-si-w.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.