Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Detin un samsung 795df cam de 3-4 ani. Pana acum 3 luni a mers perfect, dar de atunci au tot inceput sa imi apara niste dungi (doar dupa ce sta stins mai mult de 3-4 minute si dispar cam dupa 1-2 min). Cand nu sunt dungile, o parte a ecranului din stanga, se vede putin mai in ceata fata de restul. Mentionez ca functia degauss nu ma ajuta cu nimic la problema asta, am incercat-o de cateva ori. Ce ar putea sa aiba si cam cat m-ar costa un service in caz ca se mai poate face ceva ? (Mai jos am pus si 2 poze cu problema. Pozele nu sunt de la monitorul meu, dar aceiasi problema o am si eu, mai precis ceva intre poza 1 si poza 2)

dsc04274m.th.jpg

dsc00041lt2.th.jpg

Posted

Hmm, vezi sa nu fie cumva de la mufa/firul ce leaga monitorul de placa video.

Totusi, daca monitorul este acesta:

6629_samsung_795df_black.jpg

te informez ca am avut si eu unul in trecut si am avut ceva probleme cu el, l-am reparat de cateva ori, dar pana la urma reparatia costa mai mult decat un monitor nou.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da, asta e modelul. Am fost cu el la service si mi-a zis si mie omul de acolo ca reparatia ma duce pe la vreo 70-100 ron, iar un CRT la mana a doua il iei la 50 ron, deci nu are rost sa mai bag bani in el. Intrebarea e cat o sa ma mai tina asta , ca o sa dureze ceva pana iau alt monitor fiindca vreau unul fain, daca tot imi iau, care clar o sa coste...!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.