Jump to content

Recommended Posts

Posted

Page Rank-ul este un factor determinant in pretul unui website. De ce unii webmasteri apeleaza la aceasta metoda? Simplu: pentru a putea vinde un domeniu mai scump decit valoarea sa, sau pentru a putea cere mai multi bani pentru spatiul publicitar.Multi webmasteri cumpara Page Rank-ul pentru webisteul lor.Un link de pe o pagina care are Page Rank 8 va avea o valoare mare, iar pe termen lung aceasta ar putea aduce un Page Rank mai mare pe websiteul spre care vine acel link extern.

fakepagerank300x167.gif

Page Rank-ul este un factor important in determinarea pozitiei in listele de rezultate a motoarelor de cautare, nu cel mai important dar destul de important.

Cum se obtine un Page Rank fals?

O metoda prezentata in acest articol este prin “redirect 301″. Aceasta redirectionare se poate face ori in interiorul fisierului .htaccess sau prin intermediul limbajului PHP.Aceasta redirectionare daca se face prin intermediul limbajului PHP se introduce in sectiunea header a websiteului.De obicei cei ce folosesc aceasta metoda redirecteaza pagina lor spre alta pagina cu acelasi profil dar care are un page rank mai mare.

Prin cod PHP:

<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("location:http://www.google.com");
exit;
?>[/code] [b][color="#008000"]Cum gasim websiteurile care au Page Rank fals?[/color][/b] Exista doua posibilitati de a gasi Page Rank-ul fals(fara a apela la unelte care detecteaza acest lucru).O metoda de a afla daca un website are un Page Rank fals este de a verifica cite linkuri externe are.Daca un website are un page rank 7 si are foarte putine linkuri externe in motoarele de cautare(50 de exemplu sint putine pentru o pagina cu page rank 7) atunci acea pagina are un Page Rank fals. fakepagerankgooglepr.png A doua metoda este verificarea websiteului prin sintaxa “info:”.Daca suspectati ca o pagina are Page Rank fals tot ce trebuie sa faceti este sa va uitati in Google cache.Verificati amandoua variantele ale domeniului cu www si fara www.Unul poate fi redirectat si celalat nu. Marele neajuns al acestei metode este acela ca la fiecare reindexare a paginii, va fi reindexata doar pagina competitorului. Tot ce trebuie sa faceti e sa scrieti in google:
[code]info:domeniu.com
info:www.domeniu.com
Daca in lista de rezultate va aparea alt domeniu decit cel cautat atunci websiteul suspectat are un Page Rank fals. De obicei aceste websiteuri folosesc 3 tipuri de redirect:
301 – Redirect Permanent 
302 – Redirect Temporar
200 – Conexiune stabilita si Cerere trimisa cu succes [/code]

De cele mai multe ori se foloseste redirectarea 301 sau 302.

Cand va hotarati sa cumparati, sau vreti sa va faceti publicitate pe un website, este bine de verificat acest lucru tot timpu.Daca cumva suspectati acel website ca are un Page Rank fals mai bine sa treceti peste el si sa cautati alt website serios.Verificarea prin unele unelte de Page Rank este deasemenea recomandata, dar nu toate uneltele ofera informatii exacte, in concluzie o verificare manuala este mult mai sigura.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Posted

Site-urile care folosesc astfel de metode sunt de obicei noi, sau, inca nelansate. Mai exact, eu imi creez un site, nu stie nimeni de el, ii fac o redirectionare 301 catre Facebook (PR9) pana la urmatorul update de PageRank. Dupa update, o sa am si eu PR9 pe site-ul unde am folosit redirectionarea, asa ca, voi scoate bucatica de cod din site, si voi incepe sa fac cunoscut site-ul, si/sau sa vand link-uri/bannere/advertoriale (de obicei pentru asta se vrea a fi obtinut un PR mare). La urmatorul update, daca nu chiar mai repede, PageRank-ul isi va reveni la valoarea lui reala (probabil 0), si daca am noroc, nu voi fi penalizat, insa pana atunci, ma pot bucra de banii obtinuti prin vanzarea despre care am pomenit mai sus.

Cam asta ar fi ideea.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.