Jump to content

Webdesign, Creare Siteuri, Templaturi, Logouri La Cele Mai Bune Preturi


webeffect

Recommended Posts

Ne ocupam de crearea de siteuri profesionale, logo-uri personalizate, si, pe langa, va oferim o gama variata de servicii web: administrare, optimizare si inscrierea in directoare, tot ce doriti pentru ca afacerea dumneavoastra pe internet sa ia amploare.

*Crearea de site-uri personale include preturi de la 100E, in functie de complexitate.Oferta completa o gasiti aici.

*Crearea site-urilor de anunturi si alte siteuri care cer o baza de date a userilor/clientilor cu preturi de la 120E.Oferta completa o gasiti aici.

*Crearea de siteuri gen magazine online- cu preturi incepand de la 200E. Oferta completa o gasiti aici.

Realizam si logo-uri originale,un element foarte important pentru identitatea media a unei firme (sigla + slogan = logo). Logo-ul trebuie sa exprime unicitatea firmei, sa fie in ton cu domeniul de activitate al acesteia; sa poate fi usor de retinut si folosit cu succes in toate mediile publicitare.

Preturile pentru conceperea unui logo incepe de la 10 euro. Mai multe aici.

Ne ocupam si de crearea de templaturi pentru cele mai importante CMS-uri:

*Joomla

*Drupal

*Wordpress

*Dotnetnuke

*Blogger

Dupa ajungerea la un acord cu dumneavoastra, clientul, in functie de ideea si complexitatea realizarii templateului dorit, acesta va fi creat in decurs de 24-48 de ore, urmand ca in acest timp sa fie testat pe serverele noastre, apoi trimis prin mail sau alte surse prestabilite.

Problemele aparute ulterior pot fi sesizate si trimise in decursul a maxim 24 de ore de la primirea templatului.

Tin sa precizez ca doar cream templaturi, NU modificam templaturi deja existente, sau trimise de dumneavoastra, toate proiectele noastre legate de realizarea acestora incep de la zero.

Preturile pentru realizarea unui template personalizat nu sunt fixe, si depind de complexitatea proiectului propriu-zis. Acestea incep de la 20E pe template. Mai multe detaliiaici.

Realizam si administrarea site-urilor in functie de nevoile clientilor, cu preturi incepand de la 10E.Pentru oferta completa intrati aici.

***Precizez din nou ca preturile nu sunt fixe, deoarece depind in primul rand de complexitatea si nevoile clientului, calculandu-se dupa o discutie amanuntita cu acesta.

Date contact:

Website: Webeffect.ro

Yahoo ID: webeffect55

Twitter: webeffect_ro

Facebook: Effect Web

Hotmail:web.effect

Telefon: 0748/370780

sau ne puteti trimite un PM aici.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.