Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

sunt mai nou pe forumul asta mai exact de azi :)

Problema mea este ca am incercat mai multe scripturi de site-uri de muzica si niciunul nu functioneaza pe hostul meu...oare de ce?

Gazduirea este contra cost si am acces la toate fisierele.

ma poate ajuta cineva cu un script care sa si functioneze sau sa ma ajute sa pun in miscare macar unul din cele 7 pe care le am?

Multumesc anticipat.

Posted

probleme la instalare nu exista pentru ca respectivul script pe care il am acum pus sus nu se instaleaza ci se introduc tabele in baza de date.

Toate bune si frumoase pana vrei sa adaugi o melodie sau ceva.

Exista undeva intr-un fisier o obligatie de a adauga link catre un site de gazduire fisiere,iar daca acel link nu exista nu ai cum sa adaugi pentru ca nu te lasa.

Scriptul l-am luat de pe scripturi.org sper sa nu fac reclama sau cel putin nu asta e intentia mea.

Restul de scripturi incercate de mine nu se pot instala si cele ce se pot instala nu apare decat o pagina alba si nimic mai mult,dar daca deschid fisierele neurcate pe host cu firefox apare continutul dar fara a fi prelucrat php-ul...

• 10 months later...
Posted

Salut am si eu o problema in legatura cu scriptul de muzica vitan club .Problema este urmatoarea adaug melodia toate bune dar cand dau clik pe melodie pt download aici are o problema se redirectioneaza are o publicitate care face sa se redirectioneze daca ma poate ajuta cineva si pe mine

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.