Jump to content

Laptop Pentru Gaming Cu Dual Hdd De La Msi


ralucamateas

Recommended Posts

Am tot auzit in ultima vreme de laptop-uri de gaming marca MSI.

MSI GE700 este ultimul model despre care am auzit si care are o arhitectură dual hard disk, ce permite instalarea a două HDD-uri pentru un spaţiu maxim de stocare de 1 TB, suficient pentru o super colecţie personală de jocuri şi multimedia.

Din punctul de vedere al design-ului, îmbină argintiul şi negrul pentru un aspect hi-tech: carcasa este în întregime neagră, în timp ce zona de sub tastatură este argintie. În plus, tastele iluminate “touch hotkeys“, care oferă shortcut-uri către GPU Boost, Cinema Pro sau Multimedia Control, contribuie la look-ul interesant.

MSI GE700 are un display de 17.3 inch şi se bazează pe procesorul Intel Core i5, cu tehnologiile Intel Turbo Boost şi Intel HyperThreading. Puterea grafică este asigurată de placa video discretă ATI Radeon HD5730 cu 1 GB de memorie DDR3, care suportă DirectX 11 pentru efecte grafice 3D.

Sunetul este pe masura cerintelor -SRS Premium Sound, două boxe cinema-class şi un amplificator de tonuri joase (subwoofer). Deci poate fi utilizat fără probleme şi ca laptop multimedia, pentru împătimiţii de filme şi muzică.

Din punctul de vedere al spaţiului de stocare, există opţiuni de 250 GB, 320 GB sau 500 GB HDD, iar cu arhitectura dual hard drive se poate ajunge până la 1 TB.

În ceea ce priveşte conexiunile, GE700 are WiFi şi Bluetooth, iar ca porturi remarcăm mufa HDMI, e-SATA sau cele 4 porturi USB.

Poate avea o baterie de 6 celule sau de 9 celule, măsoară 41.4 cm x 26.7 cm x 3.67 cm şi cântăreşte 3.2 kg. Dispune de tastatură numerică, webcam HD şi tehnologii marca MSI.

MSI_GE700.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.