Jump to content

Monitor Pentru Portabile


ralucamateas

Recommended Posts

Un monitor secundar pentru laptop sau netbook prinde bine la nevoie, mai ales când ai nevoie de mai mult spaţiu de afişare şi display-ul micuţ al mini laptop-ului tău nu prea te ajută.

În acest caz, “The Panel” s-ar putea dovedi extrem de util. Însă acest nou monitor portabil are ceva în plus faţă de cele obişnuite: poate servi ca al doilea monitor cam pentru orice dispozitiv portabil, de la tablet PC la telefon, video player portabil, cameră foto, DVD player, iPod şi consolă de jocuri.

the_panel_1.jpg

The Panel are un display LED-backlit de 13.3 inch şi este USB rechargable, cu o baterie care durează până la 5 ore şi o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli WXGA. De asemenea, dispune şi de un suport de sprijin pentru comoditatea utilizării. Are sub 2.5 cm grosime, dar vine cu o paletă întreagă de conexiuni – DVI, VGA, Component, S-Video, mini-HDMI şi USB. În plus, cântăreşte doar 1 kg, ceea ce îl face extrem de portabil, după cum declară şi Eric Liao, CEO al companiei producătoare MEDL Technology.

The Panel va ajunge pe piaţă în cel de-al patrulea trimestru al anului 2010, la un preţ de 350 de dolari. Cei de la MEDL Technology promit că monitorul va fi compatibil cu sistemele de operare Windows 7, Vista, XP sau Mac OSX 10.4. Alte specificaţii tehnice includ:

- contrast ratio – 400:1;

- brightness - 300 cd/m²;

- dimensiuni – 16 mm – 24.5 mm (H) x 323 mm (W) x 215 mm (D);

- intră în funcţiune la 10 secunde după conectare;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.