Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ciudat... ce versiune de Counter Strike ai ? (STEAM, Lan T final, Counter Strike v.1.6 + patch v.19, etc.)

Asa se intampla de cand ai instalat jocul sau dupa ce ai facut vreo modificare ?

(Daca joci cu vreun config inafara de cel default, incearca sa il redenumesti si intra cu setarile standard in joc, fara sa-l executi [exec name.cfg]. S-ar putea ca problema sa vina din cauza vreunei setari din config-ul tau.)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Deci am observat asta la un client cel aveam mai vechi. non steam, 1.6, simplu.. nu stiu detalii. Lam dezinstalat, si am luat 2 alte variante de pe internet, modate.

Desi leam instalat in locatii diferite, ambele prezinta acea problema. (1 este instalat, celalalt doar dezarhivat si merge asa).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Hmmm ... incearca sa stergi toate fisierele ce au legatura cu (,) counter-ul (+dezinstal din control panel) ,iar cand ajung acasa am sa iti trimit 1 PM cu un client care il foloseam eu inainte de steam. (am sa iti dau si un config creat de mine daca ai nevoie ; eu nu-l mai folosesc,dar e bun).

fWy1P.gif

Posted

Pai fostu client lam dezinstalat din control panel si am sters folderu acela.

Celelalte 2 cliente care le am acum sunt in locatii diferite, alta partitie fata de cea in care era anteriorul.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.