+GodsOtherHand Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 apas pe ~ pentru consola, apare consola, si apoi orice buton as apasa imi iese din consola. Stie cineva vreo solutie? love is a verb Love is a doing word
gaby Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Hmm, ai fost cumva victima a plugin-ului fuck off ? ( sau ) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted March 28, 2010 Author Report Posted March 28, 2010 Nu am observat sa fi fost. Merge perfect inafara de acel inconvenient.. love is a verb Love is a doing word
gaby Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Ciudat... ce versiune de Counter Strike ai ? (STEAM, Lan T final, Counter Strike v.1.6 + patch v.19, etc.) Asa se intampla de cand ai instalat jocul sau dupa ce ai facut vreo modificare ? (Daca joci cu vreun config inafara de cel default, incearca sa il redenumesti si intra cu setarile standard in joc, fara sa-l executi [exec name.cfg]. S-ar putea ca problema sa vina din cauza vreunei setari din config-ul tau.) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted March 28, 2010 Author Report Posted March 28, 2010 Deci am observat asta la un client cel aveam mai vechi. non steam, 1.6, simplu.. nu stiu detalii. Lam dezinstalat, si am luat 2 alte variante de pe internet, modate. Desi leam instalat in locatii diferite, ambele prezinta acea problema. (1 este instalat, celalalt doar dezarhivat si merge asa). love is a verb Love is a doing word
gaby Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Foarte ciudata problema ta. Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva din senin... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Lus Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Hmmm ... incearca sa stergi toate fisierele ce au legatura cu (,) counter-ul (+dezinstal din control panel) ,iar cand ajung acasa am sa iti trimit 1 PM cu un client care il foloseam eu inainte de steam. (am sa iti dau si un config creat de mine daca ai nevoie ; eu nu-l mai folosesc,dar e bun).
+GodsOtherHand Posted March 29, 2010 Author Report Posted March 29, 2010 Pai fostu client lam dezinstalat din control panel si am sters folderu acela. Celelalte 2 cliente care le am acum sunt in locatii diferite, alta partitie fata de cea in care era anteriorul. love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now