Jump to content

Recommended Posts

Posted

am placa video Asus NVidia GeForce 8500GT 1GB DDR2 128bit si mi se cam sacadeaza la unele jocuri mai noi... nustiu ..oare o fi de la placa...? sau de la altcv din calculator ( procesor intel core 2 duo 2.00 GHz , 2 gb or ram si windows 7 )...nu stiu ce ar trebui sa schimb in calculator ca sa mearga mai bn jocurile?...sau care ii problema...:| am nevoie de sfatul tau ;)

Posted

Pai in primul rand, instaleaza cel mai nou driver pentru placa ta video (il gasesti pe site-ul producatorului). Daca problemele persista verifica cerintele de sistem ale jocurilor pe care doresti sa le joci si vezi daca te incadrezi. Daca ai Windows 7, ar putea fi si probleme de compatibilitate.

In rest, poate ti-ar mai trebui inca putin RAM (inca vreo 2 GB ?)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

am instalat driverul si tot cam sacadat mere la unele jokuri...ar trebui sami mai bag 2 gb rami sau sami iau o placa video mai buna ( de ex nvidia geforce 9600 512 gt 256 bitzi ) ca sami mearga jokurile mai noi? ca imi merg dar sacadat si nu stiu ce miar trebui sa mearga mai bn...astept raspuns ;)

Posted

AM INTRAT PE SITEUL DAT DE TINE SI AM DAT LA MAI MULTE JOCURI SI AM VAZUT CA LA CELE MAI MULTE NU TRECE LA PLACA VIDEO...IMI PUTEI RECOMANDA O PLACA VIDEO MAI BUNA??? PE CARE SA MEARGA JOCURILE ASTEA MAI NOI...MS :|

Posted

Pai spre exemplu eu cu 340 parca am cumparat o Nvidia GT240. Nu e stralucita, dar imi ruleaza bioshock2 la setarile maxime. Intre timp au mai scazut preturile la seria 200 (tocmai aparuse la noi pe piata, pretul in america era de 80USD dar nah, Romania..ce sai faci.).

Poti sa iei de la ATI, nVidia inca nu a scos placi video pt directx 11, in timp ce ATI da.

Uitate pe www.pcgarage.ro sa vezi ce optiuni ai, eu nu ma prea pricep la chestia.

mam uitat nitel si eu personal as alege intre:

http://www.pcgarage.ro/placi-video/msi/geforce-gt240-oc-512mb-ddr3-128-bit-hdmi/

si

http://www.pcgarage.ro/placi-video/msi/geforce-9600gt-oc-512mb-ddr3-256-bit-game/

Din cate am citit 9600GT pare putin mai rapid in inele cazuri, dar nu mam uitat atent.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pai exista diferente. De exemplu, cea de la MSI este deja setata la o frecventa putin mai mare, rezltand in performante putin mai mari. Modelul oferit de Inno3D are un cooler mai puternic, deci placa va fi mai rece decat celelalte modele. Insa diferentele nu sunt uimitoare.

Cat timp placa ta de baza suporta PCI Express 2.0, nu cred ca ar trebui sa ai probleme.

Altcine cu vreo parere?:D

P.S. Mersi Gaby pt informatie :D

love is a verb
Love is a doing word

Posted

placile alea ce mi leati arata mai sus ii DDR3 ...si io am DDR2? pot pune DDR3 ???

Atata timp cat placa video este suportata de placa de baza (slotul PCIE sau AGP) nu conteaza tipul memoriei (DDR2, DDR3, DDR4, etc.)

P.S. Mersi Gaby pt informatie :D

Cu placere :D

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.