Jump to content

Recommended Posts

Posted

screed2.png

Assassin's Creed II este un joc impresionant pe orice platforma ar aparea acesta. In sfarsit jucatorii PC se vor bucura de minunatele aventuri ale lui Ezio din Venetia sau Florenta, asta daca vor reusi sa treaca peste noile probleme aparute in legatura cu functionarea jocului. Zilele trecute am scris un articol in care am surprins modul complet gresit de combatere a pirateriei, a celor de la Ubisoft.

assassinscreedii021.jpg

Acestia negandindu-se la eventualele probleme, au luat decizia ca jocul sa aiba o conxiune permanenta la internet, astfel reusind ca numai in 2 zile sa supraincarce serverul online. Pana si salvarile vor fi pastrate online, lucru bun numai daca vei dori sa joci pe calculatoare diferite, dar daca nu vrei sa faci maraton de Assassin’s Creed II in cartier, ideea este una extrem de proasta.

assassinscreedii022.jpg

si sa fim seriosi, pirateria nu va disparea niciodata, nici daca ar fi pedepsita cu moartea, si nu din cauza zgarceniei, cel putin nu in Romania, ci din cauza lipsei banilor, mai ales ca apar sute de jocuri in fiecare luna; iar tinand cont ca trebuie sa fii director de banca, sa iti permiti toate aceste jocuri, pirateria nu va disparea.

assassinscreedii023.jpg

Trecand peste toate acestea, Assassin’s Creed II este o opera de arta, ce surprinde exotica perioada renascentista a Italiei, oferind o placere intensa de explorare. Povestea va continua, astfel fanii primului joc vor primi anumite raspunsuri pentru care au asteptat aproape 2 ani de zile. Ezio este noul erou al naratiunii, un caracter mai complex, ce nu se va afla la mila evenimentelor exterioare, el fiind probabil cel mai bine animat caracter din jocuri de pana acum.

assassinscreedii029.jpg

Povestea fiecarei misiuni reuseste sa imbine explorarea si luptele intr-un mod impresionant. Misiunile in care trebuia sa "tragi cu urechea" la anumite informatii au disparut, un lucru bun de altfel, dar acestea au fost inlocuite cu salvari de prizonieri, urmariri si multe altele. Poate cele mai stimulante misiuni sunt acelea in care amicul tau, Leonardo da Vinci te ajuta cu tot felul de inventii de ale sale.

Assasin's Creed II este cu mult peste predecesorul sau, un lucru greu de realizat de cei de la Ubisoft deoarece acesta deja era un joc memorabil.

Publicant: Ubisoft

Dezvoltator: Ubisoft Montreal

Gen: Historic, Action, Adventure

Data Lansarii pe PC: Mar 5, 2010

Platforme: PC, PS3, X360

ESRB: MATURE

assassinscreedii030.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...

Posted

impresionant articol ... dar ma ajuti si pe mine cu ceva ... legat de piraterie ... am probleme , mai exact , cand vreau sa intru pe contul meu , imi cere product key ... daca poti sa imi dai un generator sau un exemplu de cheie pe mail ...

Posted

Am vazut ca ai deschis un topic aici: te rog sa il verifici.

Nu iti pot trimite CD Key Generator, pentru ca nu am unul. Personal recomand sa cauti varianta asta: Assassins Creed II - SKIDROW (nu vei avea nevoie de CD Key sau alte lucruri de genul, iar jocul va rula fara probleme).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.