ralucamateas Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Dacă vreţi un stick USB foarte deosebit, care să aibă un aspect vintage şi să fie o adevărată operă de artă în miniatură, Steampunk USB drive este un candidat perfect. Chiar dacă nu are decât 8 GB spaţiu de stocare, compensează din plin prin său design-ul deosebit. Pentru a se obţine efectul vintage şi look-ul de piesă veche, a fost realizat din alamă şi cupru. Pe una dintre suprafaţele laterale iese în relief o locomotivă cu aburi din argint, care lasă în urmă o dâră de norişori de fum realizaţi din cupru. Pentru a da la o parte capacul, este necesar să foloseşti butonul special de alamă. În plus, atunci când stick-ul USB este conectat la PC, se aprinde o luminiţă de culoarea chihlimbarului. Steampunk USB drive costă 250 de dolari şi vine împachetat într-o cutiuţă vintage de catifea. Laptop News
gaby Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Uhu, 250 $ Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ce zici gaby, mi-l faci cadou de Craciun? love is a verb Love is a doing word
gaby Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Pai... , totusi, nu vrei ceva mai ieftin ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ce sa zic, sunt hapsan love is a verb Love is a doing word
gaby Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Nu cred . Pai atunci, daca strang banii necesari pana atunci, o sa-l primesti. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 astept cu sufletu la gura tu ce vrei de Craciun? ( nu, nu e offtopic) love is a verb Love is a doing word
gaby Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Nu prea se poate cumpara ce vreau eu (intelegere, armonie) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 gaby gaby, si ar trebui sa te cred? esti ultimul om care, in societatea asta de consumatori, iti mai doresti pace si armonie? love is a verb Love is a doing word
gaby Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Hmm... In unele momente asta imi doresc. (sper ca nu te gandesti ca vreau armonie pe planeta , nici chiar asa ) 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Sincer, tot respectul pentru cele zise mai sus. love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now