Sarmalutza Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 EuPanels este un site gen "Lockerz" dar poti comanda premiul cand doresti nu trebuie sa astepti o perioada anume. Ca sa faci puncte trebuie sa raspunzi la chestionarele pe care le dau ei. La inscriere primesti 100 de puncte, ca sa faci puncte cat mai repede invitii prieteni si iti da 20 pct, momentan aceasta este cea mai rapida metoda de a face puncte. Premii din categoriile PC Gaming, Periferice PC, Foto/ Video, Jocuri, Mobile, Imprimante, Electronice. Nu se plateste taxa de transport.Uitati si o dovada: Inregistrarea se face doar pe baza de invitatie. Cine doreste invitatie sa lase reply cu e-mailul !
+GodsOtherHand Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Carpatian_forest92@yahoo.com Astept:D si mersi love is a verb Love is a doing word
Sarmalutza Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 Carpatian_forest92@yahoo.com Trimis!! urmatorul
+Biencutza25 Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Si eu vreau o invitatie te rog. Ti-am trimis PM cu e-mail-ul meu. Ms anticipat Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
Sarmalutza Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 Si eu vreau o invitatie te rog. Ti-am trimis PM cu e-mail-ul meu. Ms anticipat Urmatoarele adrese au deja cont pe EUPANELS: yo_Bi********15@yahoo.com Adaugati alte recomandari imi pare rau...
gaby Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 ca sa faci puncte cat mai repede invitii prieteni si iti da 20 pct, momentan aceasta este cea mai rapida metoda de a face puncte. Daca mai sunt si alte metode Sarmalutza esti invitatul nostru . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Dand invitatii...pentru ca nu exista studii disponibile. love is a verb Love is a doing word
+EarthMuziq Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Am facut intr-o zi 520 de puncte, am oferit 22 de invitatii.
Sarmalutza Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 Studile sunt odata la saptamana sau nu stiu cat timp ... pe mine ma pune gandu sa iau castile alea wireless... ce ziceti?
+EarthMuziq Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Eu mai am nevoie de 30 de puncte pt. castile wireless!
+EarthMuziq Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Am cumparat castile wireless sa vad in cat timp vine.
+Biencutza25 Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Urmatoarele adrese au deja cont pe EUPANELS: yo_Bi********15@yahoo.com Adaugati alte recomandari imi pare rau... Da scuze am uitat sa iti scriu sa nu mai trimiti. Imi trimisese o cunostinta dar eu nu imi verificasem e-mailul. Ms oricum Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+Nameless Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 am si eu o problema Va rugam indicati anul nasterii pentru fiecare copil care locuieste impreuna cu dumneavoastra in gospodarie. scriu 1989 dupa imi zice"Va rugam sa introducei un numar" .please help edit:am rezolvat problema
Sarmalutza Posted July 9, 2010 Author Report Posted July 9, 2010 Hop si eu am revenit Am primit astazi premiul de la Eupanels ADATA USB FLASH DRIVE 2 GB:p un stick de 2 gb:P ...Poze(Se vede ca sunt facut cu telefon cu camera de 2mp:)) ) Cine mai vrea inv sa lase aici un reply:P
zaverik123 Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Dau si eu invitatii va rog mult de tot dati-mi email ca sa fac puncte
Recommended Posts