Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am S.O.-W.7 si am avut probleme cu Internet explorer fapt pt.care am dat clik dreapta pe un icon de pe desktop si am accesat optiunea open with internet explorer si toate iconurile de pe desktop au acum sigla internet explorer dar nu se mai deschide nici una.Va rog sa ma ajutati cu un sfat pt.remedierea greselii.

Va multumesc!

• 10 months later...
Posted

si eu am aceias problema si cum ai intebat daca dau sa deschid cu un alt program toate icoanele de pe desktop se schimba cu icoana respectiva si daca vreau sa deschid un program din iconita imi apare view dawnloads si programul nu se deschide chiar daca ii dau run sau save.Programele le pot deschide numai din programs file

Posted

nu merge dar am vazut ca ai pus ceva cum sa faci un stik butabil dar daca nu am cd original pot sa il copiez pe acesta direct din calculator si sail reinstalez mentionez ca nici acesta nu este original.Mai am o intrebare daca il reinstalez pe acesta imi apare tot asa imi va merge cu problema care o am acum

• Upvote 1
Posted

mi-ai spus sa debifez optiunea open all with this program si nu merge ma gindeam daca copiez windows pe un stik la reinstalare mai apare problema asta?A doua intrebare este,eu nu am cd original cu windows 7 si cel instalat pe pc este o copie pot sa fac un stik butabil doar cu cel instalat pe pc.Multumesc mult pt ajutor

• Upvote 1
Posted

Incearca: sau

Daca tot nu reusesti incearca sa descarci si sa rulezi acest ico fix de aici: :link: si aici: :link: sau acest lnk fix de aici: :link: (stiu ca sunt pentru alte sisteme de operare, dar e posibil sa mearga).

Daca nu si nu, incearca si cu aceste programe: http://www.winhelponline.com/articles/231/1/An-Utility-to-Unassociate-File-Types-in-Windows-7-and-Vista.html si http://www.thewindowsclub.com/file-association-fixer-for-windows-7-vista-released

Daca nimic din ce ti-am dat nu a mers, sunt in pana de idei, si, nu mai stiu ce sa iti spun decat: reinstaleaza Windows-ul, si data viitoare ai grija ce faci.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.