Jump to content

Despre Utilizatorii De Ipad


ralucamateas

Recommended Posts

Ştim deja că iPad-ul este un portabil extraordinar de popular, care a reuşit să depăşească pragul de 1 milion de unităţi vândute în doar 28 de zile şi despre care se spune că ar putea ajunge până la 7 milioane de unităţi vândute până la sfârşitul anului.

Dar cine sunt cei “din spatele” gadget-ului, cei care au cumpărat şi care utilizează tablet PC-ul celor de la Apple în acest moment? Analiştii Yahoo! au încercat să răspundă la această întrebare şi au întreprins o cercetare în cadrul reţelei Yahoo!, dorind să identifice caracteristicile socio-demografice şi afle mai multe detalii despre utilizatorilor iPad-ului care sunt membri ai reţelei Yahoo! Networks.

studiu_ipad_users_3.png

Conform datelor adunate până acum, primii utilizatori ai gadget-ului, clasificaţi ca “early adopters” sunt reprezentaţi de grupul bărbaţilor cu vârste cuprinse între 35-44 de ani. De asemenea, 94% dintre primii utilizatorii Yahoo! ai tablet PC-ului sunt consumatori cu venituri mari şi stabile şi cu putere mare de cumpărare.

Acest lucru este explicabil, ţinând cont de condiţiile economice dificile: primii care au cumpărat dispozitivul au fost cei stabili din punct de vedere financiar.

Mai multe detalii si statistici:http://laptopnews.ro/studiu-utilizatorii-ipad.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ce spun sondajele si cercetarile despre acest portabil care a devenit atât de cunoscut şi a avut o evoluţie spectaculoasă într-o perioadă atât de scurtă de timp (s-au vândut peste 1 milion de unităţi în doar 28 de zile de la lansare) - 74% din utilizatori sunt foarte multumiti: http://laptopnews.ro/sondaje-ipad-74-foarte-multumiti.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.