worldweb Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Dupa achizitia unui domeniu de calitate, cu nume valoros, am decis sa lansez o publicatie online de review-uri originale,proprii,scrise de mine momentan. Am experienta ca writer de cativa ani si mi-a fost putin mai usor sa vin cu materiale calitative. Partea de stiri contine titlurile si cateva cuvinte din principalele stiri din Romania impreuna cu link spre originalii autori O parere serioasa v-as ruga ! World Web Reviews, News, IT, Gadgets, Web, Security, Video
gaby Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Articolele imi plac, din punct de vedere SEO vad ca stai destul de bine, singurul lucru la care as mai lucra ar fi designul. Mult succes in continuare cu proiectul ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
worldweb Posted May 25, 2010 Author Report Posted May 25, 2010 Articolele imi plac, din punct de vedere SEO vad ca stai destul de bine, singurul lucru la care as mai lucra ar fi designul. Mult succes in continuare cu proiectul ! Salut, multumesc pentru raspuns! Cum adica stau bine SEO ? Te referi la configuratie nu? Inca nu am inceput sa-l promovez...
gaby Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 Da, la configuratie ma refer. Cred ca deschiderea acestui topic face parte din capitolul promovare . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
worldweb Posted May 29, 2010 Author Report Posted May 29, 2010 Multam de raspuns! Sorry daca am gresit categoria, insa vroiam o parere de la un cunoscator ca tine
gaby Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Cu placere. Stai linistit . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now