Jump to content

Laptop Din Viitor


ralucamateas

Recommended Posts

E o brăţară! Nu, e un laptop! Nu, de fapt este Nextep, computerul anului 2020. Adică un fel de computer portabil/laptop inovator cu un design sub formă de brăţară, creat de designer-ul japonez Hiromi Kiriki.

În viziunea lui Hiromi, Nextep încorporează mai multe tehnologii care există deja, dar nu sunt încă disponibile pe scară largă: touchscreen-urile OLED extrem de flexibile şi un proiector holografic pentru display. Probabil că de aceea el este de părere că un astfel de dispozitiv ar putea apărea pe piaţă într-un viitor nu chiar atât de îndepărtat, adică doar peste 10 ani.

nextep5.jpg

Forma computerului a fost special gândită pentru ca Nextep să poată fi purtat la mână, ca brăţară. Atunci când vrei să îţi verifici mail-urile sau să navighezi pe Internet, tot ce trebuie să faci este să îl desfăşori pe birou.

nextep0.jpg

Tastatura este formată din două panouri retractabile separate, pentru comoditatea tastării. Conform creatorului său, Nextep va fi la fel de performant ca un computer obişnuit din zilele noastre, fie el desktop sau laptop.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.