Jump to content

Recommended Posts

Posted

Detalii Prince of Persia: The Forgotten Sands:

Publicant: Ubisoft

Dezvoltator: Ubisoft Montreal

Gen: Fantasy Action Adventure

PC Data Lansarii: Iunie 11, 2010

Data Lansarii: Mai 21, 2010

Platfome: PC, PSP, PS3, X360, DS, Wii

Prince of Persia reprezinta una din cele mai reusite francize existente, facandu-se cunoscuta prin combinatia intensa de lupta si acrobatie impreuna cu mediile extrem de spectaculoase. insa odata cu aparitia celor doua Assassin’s Creed jucatorii au mai uitat din importanta acestei serii ce il surprinde pe atotputernicul print al Persiei. Cu aceasta noua aditie producatorii au dorit sa readuca aceasta minunata poveste in mintile tuturor, mai ales ca in scurt timp va aparea si ecranizare.

princeofpersiatfs13.jpg

The Forgotten Sands propune o poveste prea putin interesanta, un dezavantaj imens din start. O vizita a printului la fratele sau va fi de ajuns pentru a reintra brusc intr-o aventura epica ce te va purta prin intregul regat luptandu-te cu tot felul de monstrii groaznici, telul tau fiind de a salva omenirea. intrega naratiune este simplista, foarte previzibila, imprumutand poate prea multe din vechile jocuri devenind un cliseu mult prea uzitat; paleste in comparatie cu spectaculoasa poveste din Sands of Time.

princeofpersiatfs12.jpg

Cat despre gameplay, macar aceasta nu dezamageste, oferind momente tensionate pe tot parcursul aventurii, iar odata cu introducerea unor noi abilitati printului: puterea de a controla timpul pentru a readuce anumite ruine inapoi in starea de grandoare sau puterea de a ”ingheta” apa ce iti va deveni un element extrem de necesar in explorarile tale, intreaga platforma de miscare a evoluat in una mai captivanta. Jocul mareste gradual nivelul de dificultate pentru a forta jucatorul sa foloseasca toate aceste puteri intr-o combinatie spectaculoasa la finalul careia te vei simti foarte satisfacut. Imaginea printului escaladand ruine imense intr-un ritm alert cu miscari naturale iti va da impresia unui dans fastuos deloc dificil de executat este posibila multumita producatorilor ce au lucrat intens pentru a reechilibra acest capitol.

http://www.youtube.com/watch?v=88FPW4_7aUo

Sistemul de lupta initial este plicticos avand putine abilitati de ucidere si mai important luptandu-te cu niste inamici usor de trecut doar prin apasarea catorva butoane, insa dupa o vreme o serie de puteri iti vor sta la dispozitie pentru a-ti dezvolta propriul joc de macelarit, mai ales in momentele in care vei fi asaltat de 20 de inamici deodata.

princeofpersiatfs09.jpg

Efectele vizuale marcheaza o noua dezamagire neoferind o constanta in detalierea mediilor de explorat, asa ca vei fi surprins de diferentierea dintre zonele fantastice umplute de o paleta colorifica variata si o iluminare dinamica grozava, ca mai apoi sa observi efectele invechite si sterse.

princeofpersiatfs15.jpg

Aceaste probleme ale partii grafice si narative reduc mult din potentialul unui asemenea titlu cum este Prince of Persia, potential ce putea fi maximizat fara prea mult efort, insa trecand peste toate acestea Forgotten Sands este un joc bun ce merita incercat mai ales de acei ce au incheiat deja aventurile printului din restul seriei.

princeofpersiatfs08.jpg

Cerintele de sistem cat si mai multe poze:

The Forgotten Sands PC Minimum System Requirements:

Processor: Intel Pentium D @ 2.6 Ghz / AMD Athlon 64 X2 3800+

Memory: 1 Gb

Hard Drive: 8 Gb free

Video Memory: 256 Mb

Video Card: nVidia Geforce 6800 / ATI Radeon X1600

Sound Card: DirectX Compatible

Network: 128 kbps Broadband Internet Connection

DirectX: 9.0c

Keyboard

Mouse

DVD Rom Drive

The Forgotten Sands PC Recommended System Requirements:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz / AMD Athlon 64 X2 4600+

Memory: 2 Gb

Video Memory: 512 Mb

Video Card: nVidia GeForce 9600 / ATI Radeon HD 4000

Sound Card: DirectX Compatible

Network: Broadband Internet Connection

DirectX: 9.0c

Keyboard

Mouse

DVD Rom Drive

Notes:

Supported Video Cards at Time of Release:

NVIDIA GeForce 6800 / 7 / 8 / 9 / 100 / 200 / GTX series

ATI RADEON X1600 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.

princeofpersiatfs07.jpg

princeofpersiatfs05.jpg

princeofpersiatfs04.jpg

princeofpersiatfs03.jpg

princeofpersiatfs02.jpg

princeofpersiatfs01.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 months later...

Posted

Da, am terminat jocul, de fapt le-am terminat pe toate, de cand au aparut pana in prezent :)

System requirements sunt adevarate, jocul chiar merge decent si ma minimum requirements postate de Gaby .

Fata de cel aparut in 2009, prin februarie (pop IV), The forgotten sands nu aduce prea multe noutati in ceea ce priveste "battle skills" sau aspectul printului etc! Probabil ca cel ce anul trecut a dezamagit putin prin grafica "nonconformista" gen comic books si producatorii au facut Forgotten sands oarecum similar cu "The sands of time", la fel cum EA games au facut cu NFS Undercover(Era similar oarecum cu Most Wanted, dupa esecul cu Pro Street).

Oricum, una peste alta jocul e foarte bun, nu e mai dificil decat "The Two Thrones"(asta o spun cu mana pe inima), insa ce are in plus in ceea ce priveste dificultatea este faptul ca acrobatiile, sariturile si schemele sunt mai dificile decat la precedentele. Practic, sa faci o saritura printr-o cascada sa poti ajunge la peretele opus, trebuie sa jonglezi cu tasta "Shift", "w", "a", "s", "d", "space" si mausul, cam simultan. La jocul din feb 2009, acrobatiile si sariturile erau foarte facile, chiar nu puneau probleme, la fel si luptele, era foarte "comercial" cum spun unii.

Oare vom vedea vreun POP scos candva, similar cu POP "Wariour Within"? :)

Posted

Foarte bune si folositoare informatiile scrise mai sus.

In legatura cu "Oare vom vedea vreun POP scos candva, similar cu POP "Wariour Within"?" pai, de ce nu ? Tot ce este posibil, din punctul meu de vedere. Totusi, ramane sa asteptam si sa vedem :-s..

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Da, intrebarea oarecum retorica se refera la faptul ca PoP Warrior Within , a fost considerat pe diverse forumuri, si pe buna dreptate, un etalon al seriei Prince of Persia, singurul despre care se spune ca nu este comercial. Se spune asa pentru ca a fost conceput cu un nivel de dificultate ridicat, jocul se poate termina in 2 feluri, implica oarece experienta si talent din partea jucatorului. Producatorii nu se asteptau sa aiba asa succes la vremea aceea. Majoritatea forumurilor sunt de acord ca incepand de la The two thrones, se observa tenta strict comerciala, s-a pus accent pe efecte, s-a umblat usor la storyline sa para mai captivant, dar practic dificultatea s-a redus :)

Putin probabil ca in viitor se va scoate ceva din seria PoP care sa "intrige" sau sa provoace un gamer dedicat, dar pe de alta parte, viata e plina de surprize :) Cheers

Posted

Acum am inteles mai bine ce ai vrut sa spui, si, da, iti dau dreptate. Cu siguranta se vor scoate mult mai multe serii comerciale decat serii care sa provoace gamerii...

P.S: Pe mine ma enerveaza ca un joc sa fie incredibil de dificil, defapt, ma refer la acele momente cand te plimbi pe harta si nu observi o mica chichita ca sa poti trece mai departe, sau o lupta/mai multe cu un personaj "imposibil" de invins :-s.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Clar, ca asa e. Nici eu nu as sta o mie de ani la un nivel de joc, sa-mi storc creierii la nesfarsit. Asta e treaba de fanatic in domeniu... :)

Oricum am sa joc tot ce iese din seria PoP, comercial sau nu, consider ca jocul poate fi considerat un mic etalon din seria Adventure.

Btw, filmul a fost la nivelul asteptarilor, nu s-au chinuit degeaba 4 ani sa-l faca :)

• 1 year later...
Posted

Sincer nu am jucat acest joc si nici nu am vazut filmul, am jucat doar POP sands of time, dar din cate am vazut mai sus si acesta pare interesant si am sa-l incerc si cred ca o sa vizualizez si filmul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.