Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o problema

A inceput sa mi se blocheze calculatorul cand ma joc World of Warcraft ( WotLK ) si sa se restarteze automat ( in 80 % din cazuri , restul trebuie sa dau eu manual ) si nu prea am idee de ce fiindca nu ma pricep prea mult . Problema care ma enerveaza este ca se blocheaza de obicei doar in WOW si la intervale destul de diferite ( uneori cum intru in joc alteori dupa cateva zeci de minute sau chiar ore ) , s-a mai intamplat odata in Counter Strike parca dar dupa ce m-am jucat cateva ore si niciodata pana acum sa se intample cat stau sa ascult muzica / citesc pe pc / ma uit la filme ( nu conteaza cate ore a functionat ) .

Daca ar fii de la caldura nu cred ca ar trebui sa fie asa mare diferenta intre atunci cand il utilizez sa ma uit la filme in 720p sau cand ma joc WOW cu detaliile la minim ( 1536 ram , FX 5500 video , AMD Athlon 2800 + care lucreaza la 1800 ) , sau sa fie vreo problema la coolerul de la sursa ? Am curatat calculatorul acum vreo saptamana sau doua si am pus si ulei la coolere asa ca ar trebui sa functioneze destul de bine .

Deci cum pot sa aflu care este cauza la problema mea ?

• 3 months later...
Posted

daca dupa ce ai reinstalat win-ul tot la fel iti face iti recomand sa verifici si cablurile.

eventual schimba cablurile ata/s-ata de la hdd si cablul de alimentare de la hdd.

daca tot face probleme, verifica-ti sursa daca inca este buna.

daca nu stii cum, uita-te aici

daca sursa este buna, recomand sa lasi doar un tip de ram, ma refer de la aceeasi firma si sa vezi daca iti mai face probleme, pentru ca se poate sa ai o incopatibilitate intre rami.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.