Jump to content

nicromno

Members
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

nicromno last won the day on June 24 2010

nicromno had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://nicromno.deviantart.com/
 • Yahoo
  nicromno

Profile Information

 • Location
  Home
 • Interests
  Photoshop, Gaming, Living my life

nicromno's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Cum truchezi Vieweri? Din cate stiu, poti avea doar un view pe zi de la acelasi IP.
 2. http://blip.tv/file/3825518 Cea mai interesanta parere in privinta morlitatii pe care am auzit-o.
 3. Nu exista jocuri 3D scoase pe piata ... Crysis 2 va fi 3D.
 4. In ultimul timp apar cam multe teorii ciudate ...
 5. Imi merge si mie, multumesc.
 6. Cum as putea sa fac luminozitatea ecranului mai mica decat minimul din meniului din monitorului?
 7. Am vazut ceva gameplay la E3 si nu pare mare lucru ...
 8. Poti devenii partener si sub 20.000 daca ai un continut de calitate.
 9. Daca poti desena bine in photoshop ai putea sa faci desene si sa le vinzi ca print-uri pe DeviantArt. Sau daca stii destula engleza ai putea deveni un "YouTuber", dupa 20.000 de subscribers poti sa devii un partener youtube si primesti bani pentur fiecare click pe unul din videourile tale.
 10. L-am vazut mai demult dar nu prea m-a impresionat ... Nu cred mare lucru din ce zice acolo.
 11. Un cercetator britanic sustine ca este primul om din lume care s-a infectat cu un virus de computer. Pe numele sau Mark Gasson, omul de stiinta de la o universitate din Marea Britanie s-a infectat in mod intentionat un cip pe care si l-a implantat, ulterior, in mana. Dispozitivul, care ii permite englezului sa treaca de usile dotate cu sisteme de securitate si sa isi activeze telefonul mobil, este o versiune mai sofisticata a cipurilor folosite pentru urmarirea si monitorizarea animalelor de companie. In experimentele sale, Dr. Gasson a demonstrat faptul ca cipul ar putea sa transfere virusul de computer catre sisteme de control externe. De asemenea, el este de parere ca testul pe care il realizeaza va avea importante implicatii in medicina viitorului, atunci cand dispozitivele medicale si implanturile vor deveni mult mai sofisticate. Acest tip de tehnologie ar putea fi utilizata si comercializata in viitor pe post de "arhiva personala". Un astfel de cip ar putea fi implatant sub piele, iar la nevoie ar putea oferi informatii despre persoana care il poarta. Totusi, in cazul unei brese, daca altcineva reuseste sa acceseze online implantul, lucrurile ar putea deveni serioase. Acesta ar fi motivul pentru care omul de stiinta s-a "autovirusat", el devenind astfel primul om din lume infectat cu un virus de calculator.
 12. In urma cu 15 ani sotul unei femei din California a rapit cei doi copii pe care ii aveau, o fetita de 3 ani si un baietel de 2 ani. Ani la rand, autoritatile au incercat sa dea de urma barbatului care isi rapise copiii, insa fara succes. Acum cateva luni, totusi, mama copiilor a cautat din intamplare numele fiicei sale pe Facebook si i-a gasit profilul. Dupa ce au facut schimb de mesaje pe Facebook, femeia a anuntat autoritatile care au reusit sa depisteze copiii in Florida. Imediat au fost preluati si dati in custodia unui departament pentru copii si familii, iar tatal lor a fost arestat.
 13. Iata o veste mai mult decat buna venita din partea producatorilor jocului Lord of the Rings Online (LOTRO), care va putea fi downloadat si jucat gratuit, incepand din aceasta toamna. Totusi, daca jocul in sine este gratuit, anumite obiecte virtuale ale Lord of the Rings Online vor fi limitate si vor fi vandute prin LOTRO Store de catre cei de la Turbine, producatorul jocului. Cel mai probabil, jucatorii vor fi nevoiti sa isi cumpere, pe bani reali, elementele suplimentare necesare, cum ar fi sabiile sau armurile. Aceste elemente care fac parte, mai nou, din zona de servicii VIP reprezinta de fapt toate facilitatile la care aveau acces jucatorii inainte de eliminarea taxei lunare. Pe Pagina Oficiala a Lord of the Rings Online veti putea gasi o lista detaliata cu toate beneficiile noului expansion pack. Testarea beta a noului expansion pack va incepe pe data de 16 iunie.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.