Jump to content

Recommended Posts

Posted

Luni sau Marti vreau sa plec si eu pe la mare , dar nu pe autostrada , pe drumul vechi , o mica excursie...Imi poate da cineva si mi-e o harta sau ceva de genu sa stiu si eu cum ajung pe drumul vechi la mare? Multumesc:)

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Luni sau Marti vreau sa plec si eu pe la mare , dar nu pe autostrada , pe drumul vechi , o mica excursie...Imi poate da cineva si mi-e o harta sau ceva de genu sa stiu si eu cum ajung pe drumul vechi la mare? Multumesc:)

Eu am fost pe autostrata si a fost super :)

In 2 ore am ajuns in constanta ...

Posted

Eu am fost pe autostrata si a fost super :)

In 2 ore am ajuns in constanta ...

Cu 180 km/h :D ? :O

M-am uitat si nu am gasit pe nicaieri o harta care te-ar putea ajuta. Totusi, odata ce ai intrat pe acest "drum vechi" ar trebui sa fie niste indicatoare care sa te ghideze.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...
Posted

Pe autostrada pot spune ca "risc" eu am o dacie 1310L si nu depaseste 120 km/h , iar la capiitolu optica este cam jalnica , acolo la punctu de taxare de la Cernavoda sunt muulte filtre de politie , si nu am chef sa ma controleze si la chiloti...

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.