Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un nou joc terminat de catre mine este Bioshock 2. Bineinteles, dupa cum obijnuiesc o sa impart salvarile cu voi, in caz ca aveti nevoie de acestea.

BS2L.png

Download Bioshock 2 Game Complete SaveGame: :link:

!!! Dupa ce descarcati salvarile, le dezarhivati dupa care mergeti in: Start -> My Documents iar aici ar trebui sa fie un folder denumit Bioshock 2. Ii faceti un back-up daca exista iar daca nu, pur si simplu copiati continutul arhivei (in My Documents).

Daca aveti intrebari nu ezitati sa le adresati.

Mult succes :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...

Posted

Salut, Gabi! Am o problema, am jucat bioshock 2 cam pana in primul nivel cu 3 fetite cu Adam, dar a trebuit sa reinstalez Windows-ul. Desi nu am sters partita cu bioshock 2 si am luat si salvarile din (C:) si le-am salvat pe partitia cu jocul, acum nu mai merg. Am downloadat si salvarile tale si le-am pus in (C:) in folderul cu salvari al jocului si tot nu le ia, nu apar in joc si trebuie sa-l iau de la inceput. Ai vreo idee despre ce pot face ca sa joc de unde am ramas?? Multumesc anticipat!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.