+GodsOtherHand Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Site-ul are probleme cu hostul, sau e compu' meu de vina? uneori tine cam 1 minut pana se incarca pagina, alteori chiar nici nu se incarca. love is a verb Love is a doing word
gaby Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, dar am fost cu BAC-ul . Intr-adevar sunt ceva probleme cu gazduirea; planuim sa o schimbam cat de curand posibil. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 S-a rezolvat ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Gazduirea a fost schimbata: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts